FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

Publicat:

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu

„Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, aflat în vizită oficială la Chișinău, după întrevederea pe care a avut-o cu președinta Maia Sandu, scrie radiochisinau.md.

„Menținerea în fruntea administrației de la Chișinău a unui lider puternic, pro european, precum doamna Maia Sandu, dar și trecerea cu succes a referendumului privind integrarea europeană sunt cele două puncte esențiale din planul de a menține Republica Moldova pe direcția europeană.
Citește și: VIDEO – Recean şi Ciolacu susţin o conferinţă de presă la Chişinău


I-am transmis astăzi doamnei Maia Sandu întregul meu sprijin pentru realizarea acestor obiective majore. Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european!”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

 

FOTO | Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

 

 

FOTO | Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

 

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, se află astăzi, 4 octombrie, în vizită oficială la Chișinău. Ciolacu a fost întâmpinat la Guvern de omologul său, Dorin Recean.
După declarațiile de presă, cei doi oficiali au participat la evenimentul de donare a microbuzelor școlare din partea Guvernului României, care a avut loc în fața clădirii executivului de la Chișinău. Marcel Ciolacu a precizat că agenda vizitei sale la Chișinău este centrată pe aprofundarea parteneriatului strategic bilateral pentru integrarea europeană a Rep. Moldova și fortificarea legăturilor comercial-economice moldo-române.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Israelul afirmă că a distrus un tunel prin care se puteau transporta arme din Siria în Liban

Israelul afirmă că a distrus un tunel prin care se puteau transporta arme din Siria în Liban Forţele armate israeliene au anunţat vineri că au...

Teatrul Național „Eugène Ionesco” vă invită să vă lăsați purtați de emoție în acest weekend și să veniți la spectacolul Oscar și Tanti Roz

Teatrul Național „Eugène Ionesco” vă invită să vă lăsați purtați de emoție în acest weekend și să veniți la spectacolul Oscar și Tanti Roz Alăturați-vă...

Riabkov: Pericolul unei confruntări între puteri nucleare nu trebuie subestimat

Riabkov: Pericolul unei confruntări între puteri nucleare nu trebuie subestimat Actuala confruntare dintre Rusia şi Occident asupra Ucrainei nu are corespondent în istorie şi o...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.