X

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu

„Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, aflat în vizită oficială la Chișinău, după întrevederea pe care a avut-o cu președinta Maia Sandu, scrie radiochisinau.md.

„Menținerea în fruntea administrației de la Chișinău a unui lider puternic, pro european, precum doamna Maia Sandu, dar și trecerea cu succes a referendumului privind integrarea europeană sunt cele două puncte esențiale din planul de a menține Republica Moldova pe direcția europeană.
Citește și: VIDEO – Recean şi Ciolacu susţin o conferinţă de presă la Chişinău
I-am transmis astăzi doamnei Maia Sandu întregul meu sprijin pentru realizarea acestor obiective majore. Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european!”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

 

 

 

 

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, se află astăzi, 4 octombrie, în vizită oficială la Chișinău. Ciolacu a fost întâmpinat la Guvern de omologul său, Dorin Recean.
După declarațiile de presă, cei doi oficiali au participat la evenimentul de donare a microbuzelor școlare din partea Guvernului României, care a avut loc în fața clădirii executivului de la Chișinău. Marcel Ciolacu a precizat că agenda vizitei sale la Chișinău este centrată pe aprofundarea parteneriatului strategic bilateral pentru integrarea europeană a Rep. Moldova și fortificarea legăturilor comercial-economice moldo-române.

 

 

Tags: Maia SanduMarcel CiolacuPrim-ministrul României
Politică