X

FOTO // Trump a lansat o nouă modă. Mai mulți susținători au venit cu bandaje pe ureche la un miting republican

FOTO// Trump a lansat o nouă modă. Mai mulți susținători au venit cu bandaje pe ureche la un miting republican

Mai mulți participanți la Convenția Națională Republicană din Wisconsin, care a avut loc marți, au purtat bandaje false pe urechea dreaptă pentru a arăta solidaritate fostului președinte al SUA, Donald Trump, candidat în cursa pentru Casa Albă, care a fost rănit de un glonț la ureche în urma unei tentative de asasinat la un miting electoral din Pennsylvania.

Fostul președinte a apărut luni seară la convenția de la Milwaukee cu un bandaj pe ureche care acoperea rana provocată de glonțul presupusului său asasin de la un miting de campanie din Pennsylvania cu două zile înainte.

Thomas Matthew Crooks, cel care a tras glonțul, a ucis un participant la miting și a rănit alți doi înainte de a fi împușcat mort de un lunetist al Serviciului Secret la fața locului. Până marți, mai mulți participanți au fost văzuți purtând bandaje în timpul convenției, ceea ce a dus la un potențial început al unei noi tendințe de modă, potrivit Newsweek.

Delegatul Arizonei, Joe Neglia, în vârstă de 63 de ani, a declarat pentru CBS News că recuzita, respectiv bandajul pentru ureche, pe care a spus că a făcut-o în autobuzul său către convenție, este un omagiu adus candidatului republican la Casa Albă. El a numit-o „cea mai nouă tendință de modă”.

„Este din empatie pentru Donald Trump”, a declarat Neglia pentru ziarul britanic The Guardian:

„L-am văzut pe acel om împușcat. Am crezut că aproape și-a dat viața pentru țara lui. Merită puțin respect pentru asta.” Sosirea de luni a lui Trump la convenția din Wisconsin a făcut ca mulțimea de delegați să izbucnească în scandări: „Luptă! Luptă! Luptă!”.

Tags: a lansato nouă modăTrump
Categorii: ExterneȘtirile zilei