X

France 2 va difuza filmul bazat pe evenimentele de la Bataclan din 2015

Postul de televiziune France 2 a anunţat că filmul bazat pe evenimentele de la Bataclan din 2015 a fost finalizat şi că va fi difuzat, după ce, în luna decembrie, transmitea că producţia dramei „Ce soir-la” va fi amânată deoarece asociaţiile victimelor nu au fost consultate.

Un purtător de cuvânt al France 2 a declarat pentru BBC că filmul o să vadă lumina zilei, potrivit news.ro .

Nouăzeci de oameni au fost ucişi în atacul terorist care a avut loc în timpul concertului pe care trupa The Eagles of Death Metal îl susţinea în sala de spectacole.

Citește și : O reţea de traficanţi de migranţi a fost destructurată de poliţiile germană şi poloneză

Claire Peltier, al cărei partener, David, a fost ucis în acea seară, a lansat în decembrie o petiţie numind filmul drept „scandalos” şi a cerut să nu fie lansat. Petiţia a fost semnată de 46.000 de persoane.

Potrivit Deadline, filmul spune povestea de dragoste dintre o mamă singură şi un refugiat afgan care se întâlnesc în noaptea de 13 noiembrie când salvează supravieţuitori ai atacului.

Formaţia americană de rock The Eagles of Death Metal concerta pe 13 noiembrie, în faţa a 1.500 de persoane, în sala Bataclan din Paris, când mai mulţi bărbaţi înarmaţi au deschis focul asupra muzicienilor şi a mulţimii.

Acesta a fost unul dintre atacurile care au avut loc în aceeaşi noapte în capitala Franţei, în urma cărora au murit în total 130 de oameni.

Tags: BataclanfilmFrance 2
Categorii: Diaspora