Franța anunță reduceri la tarifele de tren pe tot parcursul lunii septembrie

Publicat:

Franța anunță reduceri la tarifele de tren pe tot parcursul lunii septembrie

Vă întristați să vedeți sfârșitul verii? Septembrie este încă o perioadă excelentă pentru o aventură cu trenul datorită ofertelor prelungite ale operatorului feroviar național francez SNCF, relatează Euronews.com.

Pe parcursul întregii luni, campania sa „Les Jours Traincroyables” promite să „prelungească vara” printr-o serie de oferte de bilete la trenurile Intercités, Ouigo, TER și TGV INOUI, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Până la 30 septembrie sunt planificate diverse vânzări fulger care oferă reduceri la călătoriile cu trenurile de mare viteză regionale și pe distanțe mai lungi.

Pentru a vă asigura călătorii ieftine cu trenul în Franța și nu numai, iată datele pe care trebuie să le înscrieți în calendar.

Vânzări flash la trenurile franceze în luna septembrie

Luna reducerilor de la SNCF Voyageurs a început cu o vânzare fulger Ouigo pe 4-5 septembrie. În cadrul acesteia, 200.000 de bilete la trenurile clasice și de mare viteză ale operatorului au fost vândute pentru maximum 19 euro bucata.

Serviciul de trenuri de mare viteză oferă călătorii la prețuri reduse în toată Franța și mai departe spre destinații din Spania.

Rămâneți în alertă în perioada 10-13 septembrie, când 30.000 de bilete între Normandia și Paris, care costă cel mult 12 EUR, vor fi puse în vânzare în cadrul Vânzării Flash Nomad Train.

De asemenea, toată luna vor fi disponibile bilete ieftine (între 3 și 13 EUR) în regiunea estică Bourgogne-Franche-Comté și spre sau dinspre Paris.

Mai la vest, tinerii sub 26 de ani pot beneficia de bilete între 4 și 15 euro pentru călătoriile în Bretania, în timp ce în sud, în Nouvelle-Aquitaine, tinerii sub 28 de ani pot călători pentru doar 2 euro.

Vă îndreptați spre regiunea nordică Hauts-de-France? Aici, biletele de tren la prețuri avantajoase de 2 € nu au limită de vârstă – și 5.000 dintre ele vor fi puse în vânzare în fiecare zi pe parcursul lunii septembrie.

Pentru a prinde sfârșitul sezonului verde în munți, călătoriți sâmbăta pentru o reducere de grup de 40% la trenurile TER Auvergne-Rhône-Alpes.

Călătorii ieftine cu trenul în Europa în luna septembrie

Ofertele la bilete de tren nu se limitează la destinațiile franceze. În perioada 18-29 septembrie, puteți descoperi Europa datorită biletelor de 39 € cu TGV INOUI și TGV Lyria.

TGV INOUI operează trenuri de mare viteză către peste 200 de destinații din Franța și Europa, inclusiv în Germania, Italia și Spania, în timp ce TGV Lyria operează între Franța și Elveția.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

În perioada 23-27 septembrie, o nouă promoție la trenurile TGV INOUI și Intercités va oferi bilete de la 19 la 29 de euro, iar un upgrade la clasa întâi costă doar 1 euro în plus.

Pentru călătorii cu trenul mai ieftine în Europa pe tot parcursul anului, profitați de Carte Liberté, care oferă reduceri fixe călătorilor frecvenți și este disponibilă în prezent cu reduceri de până la 80 EUR.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Festivalul de film de la Veneţia 2024. Lista completă a câştigătorilor

Festivalul de film de la Veneţia 2024. Lista completă a câştigătorilor Cea de-a 81-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia s-a încheiat sâmbătă...

Un nou model de AI creat de cercetători de la Harvard, asemănător cu ChatGPT, ar putea detecta mai multe tipuri diferite de cancer

Un nou model de AI creat de cercetători de la Harvard, asemănător cu ChatGPT, ar putea detecta mai multe tipuri diferite de cancer Cercetătorii afirmă...

CEC reamintește cetățenilor, care și-au schimbat locul de ședere, să își actualizeze datele

CEC reamintește cetățenilor, care și-au schimbat locul de ședere, să își actualizeze datele Comisia Electorală Centrală (CEC) reamintește cetățenilor, care și-au schimbat locul de ședere...

Companiile aeriene trebuie să monitorizeze impactul climatic al dârelor de fum lăsate pe cer, spun noile norme UE

Companiile aeriene trebuie să monitorizeze impactul climatic al dârelor de fum lăsate pe cer, spun noile norme UE Companiile aeriene care operează zboruri de pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.