X

Franța: Zece persoane au fost arestate la Romainville după înjunghierea mortală a unui bărbat

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat mortal, în urma unei cerţi, duminică, la Romainville (Seine-Saint-Denis), iar zece persoane au fost reţinute, au declarat luni surse concordante pentru AFP, potrivit news.ro .

Victima tocmai cumpărase băuturi dintr-un magazin alimentar, când a izbucnit o ceară, cu puţin înainte de miezul nopţii de duminică spre luni, cu un grup de tineri, dintr-un motiv necunoscut încă, au declarat aceste surse.

Citește și : Donald Trump: China trebuie să fie puternică şi strictă la frontiera cu Coreea de Nord

”S-au certat afară”, a declarat un martor pentru AFP. ”Am reuşit să-i despart, însă bărbatul s-a întors cu un prieten”. ”Tinerii au folosit gaze lacrimogene. Îmi ardeau ochii. Cât m-am dus să mă spăl, au plecat mai departe pe stradă”, a adăugat el.

Potrivit primelor elemente, o persoană a înjunghiat, acolo, victima cu un cuţit ”la nivelul inimii”, după care a fugit, a declarat o sursă din cadrul poliţiei.

La locul indicat, o vecină, Nathalie, tocmai a depus o floare. ”Să vezi că cineva moare aici, sub fereastra ta, ţi-e frică”, a declarat fosta îngrijitoare, care locuieşte pe această străduţă liniştită de cinci ani. ”Am văzut salvatori încercând să-l reanime, nu am dormit aproape toată noaptea”.

După crimă, zece persoane, originare din cartierul Gagarine, aflat în apropiere, au fost reţinute. Sunt toate majore, potrivit unei surse apropiate cazului.

Citește și : Polonia: Lech Walesa își exprimă sprijinul pentru persoanele cu dizabilităţi care protestează pentru ‘o viaţă demnă’

Parchetul din Bobigny a declarat pentru AFP că a încredinţat ancheta poliţiei judiciare de la Seine-Saint-Denis.

Tags: crimafrantaRomainvilleSeine-Saint-Denis
Categorii: Diaspora