Fratele autorului atentatului de la Manchester va fi extrădat în Marea Britanie până la sfârşitul anului

Publicat:

Fratele autorului atentatului sinucigaş de la Manchester, Hashem Abedi, va fi extrădat în următoarele săptămâni, a afirmat miercuri la BBC şeful guvernului de uniune naţională din Libia, Fayez al-Sarraj, relatează AFP, scrie Agerpres.

Hashem Abedi a fost arestat la câteva zile după atentatul comis de fratele său la Manchester în mai 2017. El este închis în Libia în cadrul anchetei asupra acestui atentat.


Citește și : Salvini asigură că Italia rămâne o ‘ţară primitoare, generoasă şi solidară’

El ar putea fi extrădat în Marea Britanie până la sfârşitul anului, a declarat şeful guvernului de uniune naţională (GNA) libian recunoscut de comunitatea internaţională, Fayez al-Sarraj, la BBC.

“Cred că, până la sfârşitul anului, vom definitiva toate procedurile legale”, a declarat Fayez al-Sarraj.

“Uneori, poate dura mult timp, chiar şi în alte ţări. Este, deci, nevoie de timp în acest dosar şi în calitate de ţară urmărim şi lucrăm împreună cu ambasada britanică”, a declarat el.

“Cooperăm pe deplin pentru că înţelegem suferinţele familiilor victimelor acestui atentat terorist”, a adăugat demnitarul libian.

Pe 22 mai 2017, Salman Abedi şi-a detonat bomba la ieşirea dintr-o sală de concerte unde evoluase solista britanică Ariana Grande, omorând şapte copii şi 15 adulţi şi rănind alte câteva sute de persoane.

Contactat de AFP, ministerul de interne de la Londra a refuzat orice comentariu.

Citește și : Fox News se alătură procesului judiciar declanşat de CNN împotriva administraţiei Trump

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor Oficialii din Premier League vor să introducă interviuri cu jucătorii...

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.