Fugarul Ilan Șor vrea să fie audiat în Parlament

Publicat:

Fugarul Ilan Șor vrea să fie audiat în Parlament

Fugarul Ilan Șor, vrea să fie invitat, astăzi, în Parlament la audierile ce urmează să aibă loc pe marginea furtului miliardului.

Într-o intervenție video pe pagina sa de socializare, Șor a spus că i s-a adresat în format oficial președintelui Parlamentului, Igor Grosu, pe care-l numește „pitic”, să fie audiat și el.


Citește și: Ministra Justiției își apără soțul: „Nu a luat mită și nu a fost condamnat”

„Ce vor asculta acești retardați, spuneți-mi. Vor asculta aceleași prostii ale Centrului Anticorupție. Unicul om pe care trebuie să-l audieze sunt eu. Deoarece eu mai bine ca orice știu cum s-a întâmplat și ce a fost. Însă, ei pe mine nu mă invită. Anume din acest motiv, m-am adresat astăzi oficial acestui pitic pe nume Grosu să mă invite la audieri. Adresați-mi orice întrebări. Și eu o să vă spun ceea ce consider”, a spus Șor.

Fugarul Ilan Șor vrea să fie audiat în Parlament

Ilan Șor i-a amenințat pe  procurorii, judecătorii și politicienii, care l-a acuzat public de furt că „vor achita până la ultimul bănuți pentru lezarea onoarei și demnității”. Fugarul Șor a comunicat că va cere cu recurs anularea sentinței prin care a fost condamnat la 15 ani de pușcărie și că este gata să răscumpere datoria de 5,2 miliarde de lei, care figura în dosarul său privind frauda bancară.

Precizăm că, astăzi, în Parlament vor fi organizate audieri publice legate de  procesul de recuperare a banilor furați în frauda bancară. La audieri urmează să se prezinte reprezentanți ai Procuraturii, BNM, CNA, ARBI și alte instituții responsabile.

Fostul deputat, Ilan Șor, a reușit să fugă din țară încă în 2019. Se știe că Șor se află în Israel, iar organele de drept din țară încearcă să obțină extrădarea acestuia.

Mai precizăm că în vara acestui an, partidul politic al oligarhului, care-i purta numele, a fost declarat neconstituțional.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; a fost detectată gripă aviară

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; animalele erau pozitive la gripă aviară Zeci de tigri şi lei în captivitate au...

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.