X

Fundașul Hector Crecesco a semnat cu Feyenoord Rotterdam

Fundașul Hector Crecesco a semnat cu Feyenoord Rotterdam

Un moldovean va juca în una dintre cele mai bune academii de fotbal olandeze. Este vorba de Hector Crecesco, care a semnat cu Feyenoord Rotterdam. Fundașul de 14 ani a fost crescut de Dacia Buiucani, iar în ultimul sezon a avut negocieri cu mai multe echipe, alegând până la urmă să îmbrace tricoul clubului care a lansat în fotbalul mare jucători ca Van Persie și Wijnaldum.

,,A fost Sparta Rotterdam, a doua cea mai bună echipă din Rotterdam, Excelsior, tot din Rotterdam și Dordrecht. La fel, au fost negocieri neoficiale cu Ajax”, a declarat tânărul, pentru Pro Tv Chișinău.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

După o serie de discuții cu mai multe cluburi olandeze, dar și din alte țări, Hector a semnat un contract prealabil cu Feyenoord Rotterdam. Potrivit regulilor fotbalului olandez, abia la vârsta de 16 ani, fundașul nostru va putea avea un contract de profesionist.

Deși a evoluat la Dacia Buiucani până în această vară, jucătorul nostru pleca în Rotterdam pentru diferite teste, la solicitarea echipei, unde de-a lungul timpului au crescut vedete de talie mondială ca: Giovanni van Bronckhorst, Robin van Persie, Nathanyel Ake și Georginio Wijnaldum.

Citește și: Moldova îşi trimite militarii în Somalia

Tags: Feyenoord RotterdamfotbalHector Crecesco
Sport