Furtuna de zăpadă din SUA a lăsat în urmă cel puţin patru morţi

Publicat:

Furtuna de zăpadă Toby, care a afectat începând de miercuri mai multe state de pe coasta de est a SUA, a intrat în remisie lăsând în urmă cel puţin patru morţi, pe lângă provocarea a numeroase accidente rutiere şi întreruperi ale curentului electric, relatează vineri EFE, potrivit agerpres.

Unele accidente mortale au survenit din cauza perturbării traficului rutier.


Citeşte şi: Focuri de armă şi luare de ostatici într-un supermarket din Franţa

La New York o femeie de 51 de ani a murit după ce furgoneta pe care o conducea s-a răsturnat pe autostrada din Wantagh State (Long Island), ceilalţi cinci pasageri suferind răni de gravitate diferită, potrivit mass-media locale.

De asemenea, o coliziune într-un autobuz şi un autoturism pe autostrada din Hunterdon County, din statul New Jersey, s-a soldat cu moartea unei persoane, a informat la o conferinţă de presă guvernatorul Phil Murphy.

În localitatea Bellmore, din Long Island (statul New York), o femeie de 62 de ani a suferit un infarct şi a murit în timp ce curăţa zăpada, potrivit postului NBC.

A patra victimă a fost raportată în Toms River, New Jersey, unde trupul neînsufleţit al unei femei în vârstă de 87 de ani a fost găsit joi zăcând în zăpadă. Poliţia a informat că femeia suferea de alzheimer, iar în cursul zilei precedente fusese dată dispărută de la casa ei aflată la 1,6 kilometri distanţă.

Citeşte şi: CINCI români printre persoanele decedate în urma exploziei de la uzina chimică din Cehia (MAE)

Cea de-a patra furtună de zăpadă în mai puţin de o lună, care a coincis cu venirea primăverii astronomice, a determinat autorităţile din New Jersey să declare starea de urgenţă, în timp ce în statul New York a fost decretată doar în anumite zone.

Furtuna, care a dus la depunerea unui strat de zăpadă de până la 35 de centimetri în oraşul New York, a doborât copaci şi a lăsat fără curent aproximativ 80.000 de locuinţe, a început să scadă din intensitate joi seară, potrivit mass-media locale.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Testul simplu cu degetul care vă arată dacă ați băut suficientă apă sau dacă sunteți deshidratat

VIDEO - Testul simplu cu degetul care vă arată dacă ați băut suficientă apă sau dacă sunteți deshidratat Dacă vă temeți că nu beți suficientă...

Reducerea consumului de carne procesată ar putea avea beneficii semnificative pentru sănătate

Reducerea consumului de carne procesată ar putea avea beneficii semnificative pentru sănătate Reducerea consumului de carne procesată cu aproximativ o treime ar putea preveni peste...

Cum a distrus Generația Z flirtul. Mesajele pe rețelele de socializare, noua metodă de ‘agățat’

Cum a distrus Generația Z flirtul. Mesajele pe rețelele de socializare, noua metodă de 'agățat' Nici flirtul nu mai este ce era cândva. În era...

Dorin Recean,întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară

Dorin Recean,întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară Cooperarea moldo-comunitară în vederea consolidării sistemului național de sănătate, precum și evoluțiile pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.