GagauziyaLand pregătește un eveniment special de Ziua Independenței R.Moldova

Publicat:

GagauziyaLand pregătește un eveniment special de Ziua Independenței R.Moldova

Pe 27 august, la ora 10:00, în parcul GagauziyaLand, blocul „Victorie” al lui Ilan Șor va organiza o sărbătoare cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova, se arată într-un comunicat de presă.

„Această zi este parte integrantă a statalității noastre, o sărbătoare pentru toți cei cărora le pasă de valorile noastre comune, dragostea față de Patrie și dorința de a lucra pentru prosperitatea ei” – pe canalul său de telegram, bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, a invitat toată lumea să participe la manifestațiile de sărbătoare, potrivit paranteze.md.


Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

După festivitățile solemne, pe oaspeți îi așteaptă un program bogat. Organizatorii au promis că ziua va oferi multe surprize și va lăsa impresii plăcute.

„Această zi de sărbătoare este dedicată tuturor celor care își iubesc țara și tradițiile sale. Invităm pe toată lumea să participe la acest eveniment și să primească emoțiile pozitive pe care le va oferi această zi specială”, a declarat secretarul executiv al comitetului executiv al blocului „Victorie” Marina Tauber.

În parc vor evolua tineri artiști și colective artistice din Găgăuzia, la târgul de arte meșterii își vor prezenta lucrările, iar pentru copii este pregătită o zonă de divertisment.

Ziua se va încheia cu focuri de artificii și un concert de zile mari cu participarea colectivului de onoare al Republicii Moldova al ansamblului găgăuz de cântece și dansuri „Duz Ava” și a unor artiști renumiți ai estradei din Găgăuzia și din Republica Moldova.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

De ce dieta pe bază de plante poate fi otravă pentru inimă. Alimentele care ne pun viața în pericol

De ce dieta pe bază de plante poate fi otravă pentru inimă. Alimentele care ne pun viața în pericol Consumul unei diete pe bază de...

Cum afectează canicula industria modei

Cum afectează canicula industria modei Timp de cel puțin 13 luni la rând, lumea s-a scufundat sub o căldură aproape record. Consecințele au fost mortale și...

Lege mai îngăduitoare pentru șoferii germani care consumă cannabis

Lege mai îngăduitoare pentru șoferii germani care consumă cannabis Preşedintele german Frank-Walter Steinmeier a promulgat o lege prin care crește de 3,5 ori nivelul maxim...

În cât timp iese alcoolul din organism: după câte ore te poți urca la volan

În cât timp iese alcoolul din organism: după câte ore te poți urca la volan Mulți oameni își fac griji cu privire la cât timp...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.