X

Gala MTV Video Music Awards 2024, decalată cu o zi pentru a nu se suprapune cu dezbaterea prezidenţială din 10 septembrie

Gala MTV Video Music Awards 2024, decalată cu o zi pentru a nu se suprapune cu dezbaterea prezidenţială din 10 septembrie

Gala MTV Video Music Awards a fost decalată cu o zi pentru a nu se suprapune cu dezbaterea prezidenţială din 10 septembrie, informează Associated Press.

Gala VMA va fi difuzată live pe 11 septembrie, ora 20:00 Eastern Time, de le UBS Arena din Long Island, New York, o zi mai târziu decât s-a anunţat iniţial, potrivit stiripesurse.

Citește și: VIDEO Momentul când șeful regiunii Kursk i-a spus lui Putin că Rusia a pierdut controlul asupra a 28 de așezări din regiune, iar președintele Rusiei l-a întrerupt

Săptămâna trecută, ABC News a confirmat că echipa de campanie ale vicepreşedintei Kamala Harris, cât şi a fostului preşedinte Donald Trump au convenit să participe la o dezbatere electorală pe 10 septembrie, data când era programată iniţial ceremonia VMA 2024.

Marţi, MTV a anunţat nominalizările pentru gala din 2024. Taylor Swift se află din nou în fruntea nominalizărilor – 10 -, opt pentru videoclipul muzical ”Fortnight’, precum şi în categoria artistul anului şi cea mai bună melodie pop. Este urmată de Post Malone, artist cu care a colaborat la ”Fortnight”, nominalizat de opt ori alături de Taylor Swift, la care se adaugă o nominalizare pentru hitul country ”I Had Some Help”, alături de Morgan Wallen.

La categoria artistul anului au mai fost nominalizaţi Ariana Grande, Bad Bunny, Eminem, Sabrina Carpenter şi SZA

Citește și: Alertă de călătorie în Grecia. Recomandările MAE

Swift a primit nouă trofee VMA anul trecut, artista deţinând în total 23. Se află pe locul al doilea în funcţie de numărul total al trofeelor, după Beyoncé, care deţine 28 (două alături de Destiny’s Child ). Swift a devansat-o de şi pe Madonna, care a primit 20 şi pe Lady Gaga, care are 19.

La ceremonie vor cânta, printre alţi artişti, Sabrina Carpenter, Chappell Roan, GloRilla, Rauw Alejandro şi Camila Cabello.

Tags: Long IslandMTV Video Music Awardsnew yorkprezidenţială
Diverse