Gardienii Revoluţiei ameninţă Israelul: ‘Îi vom îngropa în Gaza!’

Publicat:

Gardienii Revoluţiei ameninţă Israelul: ‘Îi vom îngropa în Gaza!’

Comandantul şef al Corpului Gardienilor Revoluţiei din Iran, generalul Hossein Salami, a declarat vineri că Israelul va fi îngropat în Gaza, pe fondul tensiunilor legate de moartea a şapte membri ai acestui organism militar de elită la Damasc într-un atac atribuit statului israelian, informează EFE, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Guvernatorul regiunii Murmansk a fost înjunghiat în plină stradă – Stiripesurse.md


“Mesajul Rezistenţei este că vom îngropa regimul sionist (Israel) în Gaza”, a declarat militarul iranian în timpul unui discurs cu ocazia “Zilei Al Quds” (Ierusalim) în favoarea eliberării Palestinei.

Citeşte şi: Guvernatorul regiunii Murmansk a fost înjunghiat în plină stradă – Stiripesurse.md

Aşa-numita Axă a Rezistenţei este o alianţă informală condusă de Teheran, profund antiisraeliană şi formată din organizaţii militante precum Hezbollah, rebelii houthi şi mişcarea islamistă Hamas, printre alte grupuri.

Gardienii Revoluţiei ameninţă Israelul: ‘Îi vom îngropa în Gaza!’

“Avertizăm că nicio acţiune a vreunui inamic împotriva sistemului sacru al Republicii Islamice nu va rămâne fără răspuns”, a asigurat Salami, într-o aparentă referire la moartea gardienilor revoluţionari în atacul împotriva consulatului din Damasc, atribuit de Teheran Israelului.

“Arta naţiunii iraniene este de a distruge puterea imperiilor şi de a demonstra adevărul credinţei împotriva lipsei de validitate a necredinţei şi politeismului”, a adăugat el.

Militarul iranian a mai dat asigurări că “nicio putere hegemonică nu poate lovi Iranul”, într-o aparentă aluzie la Statele Unite. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Circa 60 de case vor fi eficientizate energetic cu sprijinul FEERM

Circa 60 de case vor fi eficientizate energetic cu sprijinul FEERM Aproximativ 60 de case vor fi eficientizate energetic, anunță Centrul Național pentru Energie Durabilă...

Statele americane care vor decide câştigătorul în cursa pentru Casa Albă

Statele americane care vor decide câştigătorul în cursa pentru Casa Albă În doar o lună, aproximativ 150 de milioane de americani vor vota pentru Kamala...

Microbuze ticsite cu lemne fără acte de proveniență, stopate la Leova

Microbuze ticsite cu lemne fără acte de proveniență, stopate la Leova În zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Leova au fost înregistrate trei...

Studierea noilor terapii personalizate împotriva cancerului ar putea ‘transforma’ modul de tratare a bolii

Studierea noilor terapii personalizate împotriva cancerului ar putea 'transforma' modul de tratare a bolii Oamenii de ştiinţă au început un studiu clinic pe scară largă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.