X

Gata cu panica din Austin (VIDEO). Suspectul principal S-A ARUNCAT ÎN AER, fiind încercuit de poliţişti

Bărbatul suspectat că ar fi comis o serie de atacuri cu bombă în oraşul american Austin s-a sinucis în timp ce poliţia încerca să-l aresteze în nordul acestui oraş, capitala statului Texas, informează postul de televiziune local KVUE, afiliat ABC, potrivit dpa, transmite şi agerpres.

Suspectul ‘a detonat o încărcătură explozivă şi au fost trase focuri de armă’, a relatat KVUE, fără a oferi mai multe detalii.

Citeşte şi: Serghei Lavrov ameninţă Londra cu represalii

Iniţial au existat informaţii contradictorii cu privire la modul exact în care a murit bărbatul: fie ucis de un exploziv pe care l-a detonat el însuşi, fie în urma focurilor de armă trase asupra lui de poliţişti. Însă şeful poliţiei din Austin, Brian Manley, a declarat să suspectul principal în seria de atacuri cu bombe trimise prin poştă s-a aruncat în aer atunci când poliţia încerca să-l aresteze.

În cadrul unei conferinţe de presă, Manley a declarat că suspectul a fost identificat în ultimele 24 de ore, în baza unor dovezi strânse după ce individul a trimis se pare o încărcătură explozivă de la o locaţie a companiei de curierat FedEx din zona Austin.


Citeşte şi: FARC a murit dar nu se predă. 1200 de disidenţi încearcă să se alăture unei alte grupări de gherilă

Aceste noi informaţii survin după ce departamentul de poliţie din Austin a anunţat pe contul său de Twitter că ‘un ofiţer (al poliţiei) este implicat într-un schimb de focuri’ la circa 20 de kilometri nord de centrul oraşului.

Autorităţile din Austin sunt în stare de alertă maximă după ce o serie de bombe trimise prin poştă au ucis doi oameni şi au rănit mai multe persoane.

Tags: AustinbombeBrian ManleypacheteSUAtexas
Categorii: Știrile zilei