Gazprom a stabilit un nou record privind volumul livrărilor de gaze către China prin gazoductul `Puterea Siberiei`

Publicat:

Gazprom – nou record privind livrările de gaze

Gazprom a anunţat că, la 31 iulie, livrările de gaze rusești prin gazoductul “Puterea Siberiei” către China au depășit din nou obligațiile contractuale zilnice și au stabilit un nou record în acest sens, informează holdingul.

Vezi: Nave civile sparg blocada rusă și se îndreaptă către porturile ucrainene


“La 31 iulie, livrările de gaz rusesc prin gazoductul “Puterea Siberiei” a depășit din nou obligațiile contractuale zilnice.

Gazprom a livrat toate volumele solicitate și a stabilit un nou record istoric pentru livrările zilnice de gaz către China” – se afirmă în comunicatul companiei.

Gazprom – nou record privind livrările de gaze

Gazprom a adăugat că livrările sunt efectuate în cadrul acordului bilateral de vânzare-cumpărare de gaze pe termen lung încheiat între Gazprom și CNPC.

Amintim că, la sfârșitul anului 2022, Rusia a exportat prin gazoductul “Puterea Siberiei” 15,5 miliarde de metri cubi de gaze în China.

În același timp, livrările rusești de gaz către China prin “Puterea Siberiei” în anul 2023 se vor ridica la 22 de miliarde de metri cubi de gaze, a declarat vicepremierul rus, Aleksandr Novak.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Filmul horror ‘Exorcism: Mântuirea’, cu Russell Crowe în rolul principal, din 5 iulie în cinematografe

Filmul horror 'Exorcism: Mântuirea', cu Russell Crowe în rolul principal, din 5 iulie în cinematografe Filmul horror „Exorcism: Mântuirea”, cu Russell Crowe în rolul principal,...

Sean ‘Diddy’ Combs se confruntă cu un nou caz de agresiune sexuală

Sean 'Diddy' Combs se confruntă cu un nou caz de agresiune sexuală Celebrul rapper Sean "Diddy" Combs se confruntă cu un alt caz de agresiune...

VIDEO – Rusia își arată forța nucleară, în plin scandal al negocierilor cu Ucraina

VIDEO - Rusia își arată forța nucleară, în plin scandal al negocierilor cu Ucraina Ministerul rus al Apărării a anunţat vineri că desfăşoară exerciţii care...

Premierul Dorin Recean, la întrevederea cu ministra de Externe a României, Luminița Odobescu: „Continuăm să realizăm proiecte care aduc beneficii pentru cetățenii noștri”

Premierul Dorin Recean, la întrevederea cu ministra de Externe a României, Luminița Odobescu: „Continuăm să realizăm proiecte care aduc beneficii pentru cetățenii noștri” Prim-ministrul Dorin...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.