X

George Clooney, iritat de afirmaţia lui Tarantino că ‘nu este un star de la Hollywood’

George Clooney, iritat de afirmaţia lui Tarantino că ‘nu este un star de la Hollywood’

La 30 de ani după ce au luptat împreună cu vampirii în “From Dusk till Dawn”, gentlemanul George Clooney (63 de ani) din “Ocean’s Eleven” a lăsat deoparte politeţea pentru a-i răspunde regizorului Quentin Tarantino, care ar fi afirmat că actorul nu este un star de la Hollywood.

“Quentin a vorbit prostii despre mine în ultima vreme, aşa că sunt puţin iritat”, spune George Clooney într-un interviu cu Brad Pitt, pentru revista GQ, pentru lansarea filmului “Wolfs”, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Regizorul “Pulp Fiction” ar fi dat “un interviu în care cita vedete de cinema şi vorbea despre tine (Brad Pitt) şi despre altcineva, iar apoi un tip a întrebat: «Dar despre George?». El a răspuns: «El nu este un star de cinema». Apoi a spus literalmente ceva de genul: «Numeşte un film de-al lui din anii 2000». M-am gândit, „Ce vrei să spui? Din 2000? Tocmai atunci mi-am realizat întreaga carieră!”, a glumit el.

“Aşa că acum sunt în modul „OK, dispari”. Nu mă deranjează să vorbesc urât despre el. El a vorbit de rău despre mine”. Pe un ton mai serios, George Clooney recunoaşte că industria de la Hollywood în general s-a schimbat foarte mult de când a început cu Brad Pitt în anii 1990. „Este adevărat că Hollywood-ul nu mai dezvoltă vedete aşa cum o făcea sistemul studiourilor. Brad şi cu mine aparţinem, într-un fel, sfârşitului acelei ere, când puteai lucra cu un studio şi să faci trei sau patru filme la rând cu ei. Era planificat. Nu cred că mai este cazul. Este clar că este mai greu să vinzi un proiect cuiva doar pe baza numelui unui star.

În 2022, în podcastul “2 Bears, 1 Cave” al lui Tom Segur, Quentin Tarantino a criticat “marvelizarea Hollywood-ului” şi creşterea filmelor cu supereroi. “Aveţi toţi aceşti actori care au devenit celebri interpretând aceste personaje. Dar ei nu sunt staruri de cinema”, a explicat el. Dar, în acelaşi interviu, Tarantino a subliniat că “în 2005, dacă un actor joacă într-un film care se descurcă la fel de bine ca filmele Marvel, atunci acel tip este un star absolut”. În acel an, George Clooney l-a interpretat pe Bob Barnes în “Syriana”, care i-a adus Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

În urma publicării podcastului, Robert Downey Jr, Iron Man în filmele Marvel, a ţinut să apere blockbusterele pentru revista Deadline. “Suntem cu toţii o comunitate. Există suficient loc pentru toate. Şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru “Top Gun: Maverick” şi “Avatar 2″. Asta e tot ce am de spus”, a afirmat el. “Reinventaţi-vă înainte de a decide că altcineva nu ştie ce face sau că ceva vă împiedică să daţi tot ce aveţi mai bun, sau că un lucru este mai bun decât altul”.

Tags: george clooneyTarantinoWolfs
Diverse