George Simion, dat afară cu forța din cartierul în care locuiește primarul Iașiului

Publicat:

George Simion, dat afară cu forța din cartierul în care locuiește primarul Iașiului

Ajuns într-un cartier al Iașiului, să vadă unde și-a luat teren și casă primarul Mihai Chirica, prezidențiabilul George Simion a fost scos cu forța de acolo de vecinii edilului.

George Simion a aflat că primarul locuiește pe o stradă privată, așa că a mers acolo să vadă despre ce este vorba. Când l-au văzut, localnicii l-au poftit afară de pe domeniul lor, iar unul dintre ei l-a luat de braț pentru a-l scoate din cartier, scrie adevarul.ro.


Luați mâna de pe mine, deveniți violenți. V-a trimis domnul Chirica să puneți mâna pe mine”, a răspuns George Simion,

„Ieși mă de-aici”, i-a răspuns bărbatul care îl împingea dincolo de barierele cartierului.

Mihai Chirica: „Este un mare trădător al intereselor românilor de peste tot”

Primarul Iașiului a recționat pe pagina sa de Facebook la clipul postat de Simion și a precizat că vecinii săi „i-au dat o lecție pe care ar trebui să o țină minte”.

Am privit acele filmări și regăsesc imaginea unui cetățean care a reușit să stârnească ura unor oameni care nu fac politică, oameni care muncesc, care își văd de familie. Nu am spus nimic despre acest individ, dar cred că a venit timpul. Este un mare trădător al intereselor românilor de peste tot, a făcut tot posibilul să fie alungat din Moldova, am fost cu el acolo și a făcut tot ce putea sa fie declarat persoană indezirabilă!

Mă bucur că vecinii mei, care trăiesc decent, i-au dat o lecție pe care ar trebui să o țină minte. Îmi este rușine, îmi pare rău și îmi cer iertare de la toți cei cărora le-am cerut încredere și sprijin pentru mișcarea romanescă Acțiunea 2012! Îmi este deosebit de rău să mă gândesc că am făcut cu acest individ strategii românești de țară in sediul Basarabia e România de lângă Ministerul român al sănătății!

Îmi este groază să mă gândesc câți români a înșelat în țară și în diaspora și mă angajez să repar acestea”, a spus Chirica.

George Simion a afirmat duminică seara, în exclusivitate la Digi24, că exclude posibilitatea să nu ajungă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Președintele AUR, spune că dacă totuși s-ar întâmpla acest lucru, el nu va susține pe niciunul dintre candidații Ciucă, Ciolacu sau Geoană, „care sunt palierul globalist”.

Nu vor beneficia de susținerea mea, după cum exclud total o alianță cu PSD”, a spus Simion.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zelenski a vizitat frontul în regiunea Harkov

Zelenski a vizitat frontul în regiunea Harkov Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a vizitat luni un post de comandă avansat al armatei din zona Vovciansk, un...

Percheziții în UTA Găgăuzia. Au fost ridicate kilograme de droguri

Percheziții în UTA Găgăuzia. Au fost ridicate kilograme de droguri Patru kilograme de marijuana ridicate în cadrul unor percheziții efectuate astăzi de procurorii și polițiștii...

R. Moldova și România au semnat un Memorandum privind activitatea reprezentanților Guvernului în teritoriu

R. Moldova și România au semnat un Memorandum privind activitatea reprezentanților Guvernului în teritoriu Cancelaria de Stat a Republicii Moldova și Ministerul Afacerilor Interne din...

Au făcut șoc anafilactic după ce au fost mușcați de albine

Au făcut șoc anafilactic după ce au fost mușcați de albine Pe parcursul săptămânii trecute, cinci persoane au făcut șoc anafilactic după ce au fost...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.