George Soros, Rockefeller și Bill Gates sunt acuzați că au creat COVID-19

Publicat:

Un tribunal peruan a stabilit, într-o rezoluţie având la bază teorii ale conspiraţiei, că boala COVID-19 a fost o invenţie a “elitelor criminale de la nivel mondial” din care fac parte – potrivit magistraţilor acestei instanţe – multimilionari precum finanţistul George Soros, familia Rockefeller şi omul de afaceri Bill Gates, transmite marţi EFE, potrivit agerpres.

Pentru a justifica amânarea emiterii unei sentinţe într-o speţă, Curtea Penală de Apel pentru provinciile Chincha şi Pisco a subliniat că pandemia a avut un caracter imprevizibil, însă nu şi pentru cei care au creat-o, “care o manipulează şi care continuă să conducă în cel mai mare secret în propriul mediu şi în interiorul corporaţiilor mondiale”.


Citește și: Twitter ÎNCHIDE 70.000 de conturi legate de QAnon! Facebook blochează sloganul STOP the STEAL

Acesta a fost modul în care tribunalul a încercat să se scuze pentru lentoarea cu care a judecat recursul unui inculpat care cerea să i se anuleze o pedeapsă cu închisoarea, dar a cărui solicitare nu a fost soluţionată din cauza restricţiilor epidemiologice.

“Niciun guvern mondial, persoane fizice şi juridice, nici apărarea inculpatului nu pot susţine că această pandemie are calitatea de a fi ‘previzibilă’, cu excepţia creatorilor noii ordini mondiale precum Bill Gates, Soros, Rockefeller, etc”, se menţionează în rezoluţia tribunalului, difuzată de portalul LP Derecho.

Citește și: CUTREMUR puternic la granița Rusiei cu Mongolia

Prin faptul de a insista că pandemia de coronavirus a fost “creată de elitele criminale care domină lumea”, Tribunalul Superior Penal de Apel din Chincha şi Pisco s-a făcut ecoul uneia dintre numeroasele teorii ale conspiraţiei care au apărut anul trecut pe fundalul crizei coronavirusului.

După ce conţinutul rezoluţiei respectivului tribunal a apărut în presă, Biroul de Control al Magistraturii (Odecma) din Ica, provincie situată la circa 400 kilometri sud de capitala Lima, a deschis o anchetă preliminară asupra magistraţilor care au emis această rezoluţie, pentru a identifica eventuale iregularităţi comise de magistraţii Tribunalului Superior de Apel din Chincha şi Pisco.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O nouă serie de sancţiuni occidentale împotriva unor persoane şi entităţi din Belarus

O nouă serie de sancţiuni occidentale împotriva unor persoane şi entităţi din Belarus SUA, Regatul Unit şi Canada au anunţat vineri o nouă serie de...

Din septembrie, copiii din localități rurale vor beneficia de servicii stomatologice gratuite

Din septembrie, copiii din localități rurale vor beneficia de servicii stomatologice gratuite Prestarea gratuită a serviciilor stomatologice pentru copii din localități rurale va fi reluată...

Câștigătoarea premiului Nobel pentru pace, Narges Mohammadi, a fost bătută în închisoarea Evin din Teheran

Câștigătoarea premiului Nobel pentru pace, Narges Mohammadi, a fost bătută în închisoarea Evin din Teheran Gardienii au bătut femeile deținute în confruntările care au izbucnit...

Cinci copii internați la Institutul Mamei și Copilului în urma accidentului tragic de la Strășeni

Cinci copii internați la Institutul Mamei și Copilului în urma accidentului tragic de la Strășeni Cinci copii, cu vîrste între un an și 13 ani,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.