George W. Bush nu intenţionează să anunţe pe cine susţine la alegerile prezidenţiale din SUA

Publicat:

George W. Bush nu intenţionează să anunţe pe cine susţine la alegerile prezidenţiale din SUA

Fostul preşedinte republican George W. Bush, nu intenţionează să anunţe pe cine susţine sau să exprime modul în care el sau soţia sa Laura vor vota în alegerile prezidenţiale din noiembrie, a declarat, sâmbătă, un purtător de cuvânt, citat de Reuters.

„El s-a retras din politica prezidenţială cu mulţi ani în urmă”, a declarat purtătorul de cuvânt, care nu a dorit să fie numit, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Anunţul a fost făcut la o zi după ce vicepreşedintele lui Bush, Dick Cheney, a anunţat că va trece linia partidului şi va vota pentru candidata democrată la prezidenţiale Kamala Harris în detrimentul fostului preşedinte republican Donald Trump.

Cheney, care a fost vicepreşedinte al lui Bush între 2001 şi 2009, a declarat vineri că „în istoria de 248 de ani a naţiunii noastre, nu a existat niciodată un individ care să reprezinte o ameninţare mai mare pentru republica noastră decât Donald Trump”.

Harris a declarat sâmbătă că susţinerea ei de către Dick Cheney şi fiica sa Liz, fost reprezentant al SUA, a fost „curajoasă” pentru că a pus ţara înaintea partidului politic.

Mike Pence, care a fost vicepreşedintele lui Trump timp de patru ani, a declarat că nu îl va susţine pe fostul său şef, dar nu a sprijinit-o pe Harris.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Erdogan și Al Sisi pun capăt unui deceniu de rivalitate dintre Turcia și Egipt

Erdogan și Al Sisi pun capăt unui deceniu de rivalitate dintre Turcia și Egipt Tot ceea ce este trecut rămâne în trecut. După luni de...

NATO condamnă încălcarea spaţiului aerian al României de către drone ruseşti

NATO condamnă încălcarea spaţiului aerian al României de către drone ruseşti NATO condamnă încălcarea spaţiului aerian românesc de către Rusia, după incidentul cu dronele din...

Premier Energy anunţă că luni, 09 septembrie 2024y, vor avea loc lucrări programate de întreținere

Premier Energy anunţă că luni, 09 septembrie 2024y, vor avea loc lucrări programate de întreținere Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că luni, 09 septembrie...

Roma vrea să impună o taxă pentru turiști la Fontana di Trevi

Roma vrea să impună o taxă pentru turiști la Fontana di Trevi Capitala Italiei, una dintre cele mai vizitate destinații la nivel global, intenționează să...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.