Germania: Cincisprezece poliţişti răniţi la un festival de muzică în oraşul Darmstadt

Publicat:

Cincisprezece poliţişti au fost răniţi duminică la Darmstadt, în sud-vestul Germaniei, de un grup de persoane, între care unele purtau măşti, iar multe se aflau în stare de ebrietate, care au aruncat cu sticle în forţele de ordine, relatează DPA, potrivit news.ro .

Peste 80 de persoane au fost reţinute, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei, care a precizat că motivul acestor violenţe era neclar.


Citește și : Israelul va lansa mai multe atacuri pentru a preveni stabilirea unei prezenţe iraniene în Siria (Netanyahu)

”Asemenea izbucniri de violenţă nu pot fi justificate”, a declarat comandantul Poliţiei din Darmstadt, Bernhard Lammel.

Incidentul a avut loc după un festival de muzică în aer liber.

Schlossgrabenfest se încheie, după patru zile, duminică seara.

Acest festival este considerat cel mai important eveniment muzical din landul Hesse, la care au luat parte peste 100 de trupe şi aproximativ 400.000 de spectatori.

Ministrul de Interne al landului a cerut ca cei găsiţi vinovaţi să fie pedepsiţi aspru.

”Aceste fapte constituie nu doar un atac monstruos asupra ofiţerilor, ci şi un atac împotriva landului şi societăţii noastre”, a declarat Peter Beuth.

Citește și : Franța: Sarkozy cere anularea inculpării sale în dosarul libian

”Cei care-i atacă pe cei care ne protejează pe toţi este necesar să resimtă primatul dreptului şi condamnarea socială”, a adăugat el.

”Atacuri vizând serviciile de urgenţă trebuie să fie pedepsite printr-o sentinţă de minimum şase luni”, s-a pronunţat Beuth.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Trupele rusești trebuie retrase imediat din Moldova. Mesajul premierului Recean la Adunarea ONU

Trupele rusești trebuie retrase imediat din Moldova. Mesajul premierului Recean la Adunarea ONU Republica Moldova își dorește soluționarea pașnică a conflictului transnistrean, cu respect deplin...

Brașovul este cel mai atractiv oraș din România pentru a locui. Unde se situează Bucureștiul și cine mai e în Top 10

Brașovul este cel mai atractiv oraș din România pentru a locui. Unde se situează Bucureștiul și cine mai e în Top 10 Braşov, situat la...

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid - Real Madrid Real Madrid o întâlnește pe rivala Atletico Madrid, duminică, 29...

Premierul Dorin Recean a avut o întrevedere cu secretarul general al ONU, António Guterres

Premierul Dorin Recean a avut o întrevedere cu secretarul general al ONU, António Guterres „Suntem mai puternici atunci când suntem uniți, iar acest lucru se...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.