X

Gigantul Apple și-a inaugurat cel mai nou loc de evenimente, în campusul său din California

Gigantul Apple și-a inaugurat cel mai nou loc de evenimente, în campusul său din California

Noul loc de evenimente al companiei de tehnologie Apple este construit în versantul dealului din campusul Apple Park din California și a fost inaugurat în această săptămână, arată portalul specializat în arhitectură Dezeen, care a dezvăluit în exclusivitate fotografii cu acesta.

Deschis oficial în cursul zilei de 9 septembrie, The Observatory este cea mai importantă clădire finalizată în campus de la deschiderea Steve Jobs Theater în 2017, potrivit stiripesurse.

Citește și: Maia Sandu vrea ca familiile moldovenilor să rămână în ţară

Concepută „ca un spațiu contemplativ”, clădirea subterană va fi utilizată pentru evenimente de lansare și pentru a prezenta cele mai recente tehnologii ale mărcii.

„Când am construit Apple Park, ne-am dorit ca întregul campus să fie integrat perfect în peisaj, iar această clădire urmează aceeași abordare”, a declarat pentru Dezeen John De Maio, șeful global de design (imobiliare și dezvoltare) Apple.

„Cu priveliștea sa uimitoare asupra spațiilor verzi din campus și a munților care inundă orizontul, The Observatory este cu adevărat o extensie a Apple Park, prezentând cele mai bune elemente ale Californiei și cele mai bune elemente ale mediului natural din jurul nostru”, a adăugat acesta.

„Clădirea aduce elemente din piatră naturală, terrazzo și lemn care sunt prezente în Steve Jobs Theater și în întregul Apple Park. Este un design care completează atât peisajul, cât și clădirile învecinate din campus”, a completat acesta.

Citește și: România, cel mai mare exportator de cereale din UE în primele luni ale sezonului 2024/25

 

Tags: Applecaliforniacampus
Diverse