Google și-a schimbat logo-ul în Marea Britanie în memoria Reginei

Publicat:

Google și-a schimbat, luni, logo-ul în Marea Britanie cu o versiune complet neagră pe pagina sa de pornire pentru a marca funeraliile Reginei, potrivit Metro.co.uk, informează mediafax.

Culorile obișnuite ale gigantului motoarelor de căutare – roșu, galben, albastru și verde – au fost înlocuite luni cu un gri sumbru în Marea Britanie în ziua morții Reginei, pe 9 septembrie.


Citește și : Ceremonia de la Abaţia Westminster s-a încheiat

Luni, logo-ul a devenit negru, împreună cu un link pentru a urmări serviciul funerar al Reginei Elisabeta a II-a.

Directorul general al Google, Sundar Pichai, a transmis, de asemenea, un mesaj de condoleanțe pentru Regină, printr-o postare pe contul personal de Twitter.

„Conducerea ei fermă și serviciul public au fost o constantă de-a lungul multora dintre noi în viață. Îi vom simți lipsa”, a scris Pichai pe Twitter.

Alți lideri din domeniul tehnologiei, printre care Bill Gates, fondatorul Microsoft, și Jeff Bezos, directorul general al Amazon, au adus de asemenea un omagiu Reginei.

„Mă simt onorat că am întâlnit-o pe Majestatea Sa Regina Elisabeta și sunt foarte trist să aflu de moartea ei. Cele mai profunde condoleanțe familiei regale și poporului britanic”, a scris Gates într-o postare pe Twitter.

Bezos a declarat: „Nu mă pot gândi la nimeni care să personifice mai bine datoria. Cele mai profunde condoleanțe tuturor britanicilor care îi deplâng dispariția”.

Citește și : Imran Khan SCAPĂ de acuzaţiile de terorism

Sute de mii de oameni de bine s-au adunat la Londra și sunt aliniați pe traseul sicriului Reginei prin capitala Marii Britanii pentru a-și lua un ultim rămas bun, în timp ce milioane de oameni din întreaga lume urmăresc procesiunea la televizor.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic În unele țări europene, a fi bunic a devenit o ocupație plătită....

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul Tot mai multe sate din Republica...

Doi jurnalişti de la un post local de radio care l-au intervievat pe Biden afirmă că au primit în avans o listă cu întrebări

Doi jurnalişti de la un post local de radio care l-au intervievat pe Biden afirmă că au primit în avans o listă cu întrebări Doi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.