Grecia cuprinsă de un val excepţional de frig: trei persoane au decedat

Publicat:

Trei persoane au murit în Grecia din cauza valului excepţional de frig care a lovit această ţară, a anunţat duminică o sursă oficială, citată de AFP, scrie agerpres.

Cele trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, se aflau într-o maşină care a fost luată vineri de viituri în apropiere de Atena.


Citește și : 126 de persoane și-au pierdut viața după furtuna din Filipine

Femeia a fost descoperită moartă, din cauza frigului, sâmbătă, în maşină, iar duminică pompierii au găsit şi corpurile celor doi bărbaţi.

Grecia se confruntă cu un val de frig prelungit, cu temperaturi scăzând în unele locuri până la -18 grade Celsius şi cu numeroase regiuni sub zăpadă.

Serviciile de urgenţă au primit numeroase apeluri de la persoane rămase blocate în maşini sau în case în urma căderilor masive de zăpadă.

Citește și : Viscolul perturbă grav traficul aerian din Austria și sudul Germaniei – Peste o sută de zboruri au fost anulate

Sâmbătă pompierii au reuşit să salveze doi turişti francezi blocaţi într-o pădure de pe insula Lesbos.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, multe drumuri au fost închise, serviciile de feribot au fost suspendate şi numeroase curse feroviare anulate. Vineri, un avion care se îndrepta spre Salonic (nord) a fost redirecţionat la Timişoara, România, din cauza lipsei de vizibilitate.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.