X

Green Hours marchează 30 de ani de existenţă cu recitaluri de pian şi jazz

Green Hours marchează 30 de ani de existenţă cu recitaluri de pian şi jazz

Green Hours va marca la 1 septembrie 30 de ani de existenţă cu un recital de pian, susţinut de artista cehă a momentului, Nikol Bóková, eveniment organizat în parteneriat cu Centrul Ceh Bucureşti. De asemenea, începând din 20 august şi până la 15 septembrie, la Green Hours vor avea loc evenimente de jazz şi nu numai, cu trupe din Polonia, Germania şi, România (Piotr Budniak Essential Group, KRiSPER, Răzvan Cipcă Trio, Sorin Zlat Trio, Mircea Tiberian, FiRMA).

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi de jazz bucureştene a fost înfiinţat în 1994. Green Hours organizează regulat seri de jazz şi teatru, de blues şi muzică alternativă, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Voicu Rădescu, părintele teatrului independent din România, a fost fondatorul Green Hours. Teatrul LUNI a funcţionat în acelaşi timp cu Green Hours.

Cu ocazia aniversării, Green Hours o are invitată pe pianista cehă Nikol Bóková. După succesul celor două concerte susţinute anul trecut, la ediţia a 3-a festivalului Jazzunique, în formulă de trio şi solo, Nikol revine în Green, cu noi compoziţii.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Tags: Green Hours
Diverse