Guțul a aterizat de la Moscova și nimeni nu i-a pus cătușe

Publicat:

Guțul a aterizat de la Moscova și nimeni nu i-a pus cătușe

Bașcana UTA Găgăuzia a aterizat, puțin timp în urmă, pe Aeroportul Internațional Chișinău (AIC).

Citește și: Ministerul Muncii solicită implicarea CNA invocând un abuz la primărie


Evghenia Guțul nu a fost arestată, așa cum se presupunea, dar a fost întâmpinată cu flori de simpatizanții ei.

Ea a declarat pentru presă că nu consideră că a făcut „ceva greșit” mergând la Moscova și a mai precizat că nu-i este frică de nimic, pentru că are „alături o echipă puternică”.

Precizăm că, această după-amiază, forțele speciale au blocat intrările în Aeroportul Internațional Chișinău (AIC).

Deocamdată, nu se cunoaște eventualul motiv al acțiunilor mascaților. Inițial, s-a presupus că acțiunile au loc în contextul revenirii Evgheniei Guțul în Moldova.

Ulterior, șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu a precizat pentru presă că mascații nu o așteaptă pe Guțul și nu au nicio legătură cu revenirea acesteia din Federația Rusă.

Precizăm că bașcana de la Comrat, Evghenia Guțul, a efectuat o vizită la Moscova, unde s-a întreținut, inclusiv cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Ea  și-a calificat deplasarea drept „foarte productivă”.

La întrevederea cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, Guțul i s-a plâns și a cerut ajutor „pentru a apăra locuitorii din Găgăuzia”. Nu demult, ajutorul Federației Ruse a fost solicitat și de către separatiștii transnistreni.

La Chișinău s-a vorbit, inclusiv despre faptul că aceasta ar putea fi arestată la sosirea în țară pentru trădare de Patrie.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat Emoții puternice pentru un cuplu din stânga Nistrului,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.