X

Guțul, după declarațiile lui Parlicov: O ‘încercare de a încețoșa ochii cetățenilor’

Bașcanul Evghenia Guțul a comentat declarațiile ministrului Energiei Victor Parlicov potrivit cărora „contractul” anunțat de guvernatoare, privind livrarea de gaz la tariful de 10 lei per metru cub în regiunea găgăuză, este fals.

Guțul, care este susținută de oligarhul fugar Ilan Șor, a spus că afirmațiile ministrului ar fi o „minciună” și o „încercare de a încețoșa ochii cetățenilor”.

Citeşte şi: Ce se mai aude despre televiziunile suspendate ale lui Șor și Plahotniuc

„Sunt indignată de minciuna nerușinată a ministrului Energiei, Victor Parlicov. Declarația sa (a lui Victor Parlicov – n. r.) conform căreia contractul de furnizare a gazului la un preț redus nu poate fi respectat este o încercare de a încețoșa ochii cetățenilor noștri. Acest contract a fost întocmit cu atenție de o echipă de profesioniști. Acesta a fost, de asemenea, aprobat și semnat de companii din Turcia, Germania și Moldova. Compania germană se angajează să furnizeze gaze la granița cu Republica Moldova, la punctele de intrare în sistemul național de gaze. În plus, această companie obișnuia să furnizeze gaze în Republica Moldova”, a scris guvernatoarea pe canalul său de Telegram.

Tags: Evghenia GuţulgermaniaIlan Şorrepublica moldovaturciaVictor Parlicov
Categorii: PoliticăȘtirile zilei