X

Guțul indignată de vizita președintei Sandu la Comrat: „Se comportă ca ocupanții”

Guțul indignată de vizita președintei Sandu la Comrat: „Se comportă ca ocupanții”

Bașcana de la Comrat, Evghenia Guțul, se arată indignată de vizita șefei statului Maia Sandu la Comrat, inclusiv pentru că nu a fost invitată și ea la discuții.

„De ce președinta nu vine oficial, dar face pe ascuns acest lucru. Nu invită bașcanul, dar numai persoane alese…”, a comentat supărată Guțul vizita de astăzi a șefei statului în sudul republicii.

Mai mult, bașcana, care se află acum într-o vizită pretinsă „de lucru” la Moscova, s-a arătat deranjată de faptul că drapelul Uniunii Europene a apărut pe clădirea Universității de Stat din Comrat și i-a calificat „ocupanți” pe reprezentanții puterii centrale.

VIDEO AICI!

„Drapelul Uniunii Europene pe care l-au adus samavolnic la Comrat este un scuipat în sufletul găgăuzilor. Noi, găgăuzii suntem cei mai mari patrioți ai Moldovei și noi iubim această țară, însă autoritățile se poartă cu noi ca ocupanții”, a spus indignată bașcana.

Precizăm că astăzi, șefa statului Maia Sandu se află într-o vizită în sudul țării. În acest context, zeci de manifestanți au ieșit la un protest în cadrul căruia au fost înregistrate și altercații cu poliția.

VIDEO AICI!

Tags: Evghenia GuţulGuțul la MoscovaMaia SanduSandu la Comrat
Știrile zilei