X

Guvernul explică expulzarea lui Denisov

Guvernul explică expulzarea lui Denisov

Autoritățile R.Moldova vin cu o reacție privind expulzarea șefului „Sputnik Moldova”, Vitalii Denisov. Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, instituțiile statului vor continua să protejeze interesele cetățenilor R. Moldova.

„Autoritățile au toleranță zero față de știrile false. Instituția din care făcea parte cetățeanul respectiv se ocupa constant cu atacuri informaționale, cu minciună, cu propagandă și dezinformare. Vom continua să protejăm interesele cetățenilor R. Moldova. Depinde de fiecare dintre noi, de întreaga societate, indiferent de ideologia politică sau limba pe care o vorbim, să nu permitem nimănui să ne dezbine sau să ne slăbească țara prin intermediul propagandei”, a declarat el după ședința Executivului, transmite Deschide.md.

Guvernul explică expulzarea lui Denisov

Șeful Sputnik Moldova, Vitalii Denisov, cetățean al Federației Ruse, a fost declarat persoană indezirabilă în R. Moldova pe un termen de 10 ani.

Citeşte şi: BOMBĂ! Prigojin și-a înscenat moartea și trăiește pe o insulă luxuriantă din Caraibe

Ulterior, Ministerul Afacerilor Interne a venit cu un șir de precizări după ce șeful Sputnik Moldova a fost declarat persoană indezirabilă.

Tags: expulzareguvernR. MoldovaSputnik MoldovaVitalii Denisov
Categorii: PoliticăȘtirile zilei