X

Guvernul renovează sala de repetiţii a Hecenilor

Guvernul renovează sala de repetiţii a Hecenilor

Guvernul va aloca bani pentru a repara sediul unde se repetă tinerii din ansamblul de dansatori Hecenii, care au făcut furori la „Românii au Talent”. Urmează să fie pregătită o hotărâre a cabinetului de miniștri, pentru a oferi 1,3 milioane de lei din Fondul de Rezervă.

Citeşte şi: Ivan Ududovici își justifică „milionul fantomă” în instanță – Stiripesurse.md

Ordinul a fost dat de către premierul Dorin Recean, în cadrul ședinței Executivului. Oficialul a punctat că edificiul a fost deja inspectat și i-a cerut șefului de la Educație, Dan Perciun, să pregătească proiectul hotărârii privind alocarea resurselor financiare.

Guvernul renovează sala de repetiţii a Hecenilor

„Suntem mândri de cum tinerii de la Heciul Nou, care ne-au adus faimă la Românii au Talent. Când colegii au văzut în ce condiții se antrenează, s-a descoperit că trebuie să îi ajutăm. Este nevoie de o reparație de aproximativ 1,3 milioane de lei. Vă rog să pregătiți o hotărâre prin care vom aloca acești bani din Fondul de Rezervă”, a declarat Recean.

De asemenea, ministrului Culturii Sergiu Prodan i s-a cerut ca la rectificarea bugetară să fie luat în considerare acest ansamblu, pentru a beneficia de sprijin financiar.

 

Tags: Dorin ReceanHeceniiHeciul-Nou
Știrile zilei