‘Hai la muncă’: PAS a lansat un site despre activitatea primarului Capitalei

Publicat:

‘Hai la muncă’: PAS a lansat un site despre activitatea primarului Capitalei

Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au lansat o pagină web cu privire la activitatea primarului Ion Ceban. PAS a numărat și a scris pe noua platformă că edilul ar fi „pierdut” 63 de zile din acest an. În acest sens, partidul a creat un calendar „cu absențele de la lucru” ale primarului, totodată a lansat o petiție pe site cu denumirea „Apasă aici dacă vrei ca primarul să muncească”, pentru ca semnatarii să îi ceară lui Ceban „să mai reducă din plimbări, călătorii și vacanțe”.

Într-o reacție pentru NewsMaker, consiliera primarului de Chișinău, Natalia Ixari, a numit acțiunea PAS „show-uri politice de partid”. Potrivit ei, formațiunea ar organiza acțiunile „pentru a distrage atenția oamenilor de la incompetența lor în toate domeniile”.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Pe 1 iulie, fracțiunea PAS din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) și organizația de tineret a partidului au anunțat despre lansarea paginii web chisinau.hailamunca.md. Reprezentanții PAS au spus că platforma își propune să monitorizeze activitatea primarului Ion Ceban. Pe site, PAS a creat și un „calendar cu absențele de la lucru” ale edilului.

„Hai la muncă“. PAS a lansat un site despre activitatea edilului Ion Ceban. Reacția consilierei primarului

chisinau.hailamunca.md

PAS a mai spus că pe site poate fi semnată și o petiție prin care cetățenii îi cer primarului „să se apuce de lucru și să rezolve problemele reale ale orașului și mai puțin să meargă prin plimbări și vacanțe irelevante pentru capitală”.

„Vedem cum în ultima jumătate de an se întâmplă lucruri grave în Primăria Chișinău: nu avem buget, avem credite enorme, oamenii au rămas fără compensații la căldură, fără grupe cu program prelungit și asistenți personali. Se fac lucrări de mântuială și de proastă calitate din banii noștri, lucrări care nu rezistă nici măcar un an, și acum, recent, aflăm că podul de la Mihai Viteazul va fi închis în totalitate pentru aproape 2 luni, asta după multiplele promisiuni că va fi finalizat cât de curând posibil”, a declarat vicepreședintele fracțiunii PAS din CMC Dumitru Ivanov.

Citește și: Moldova îşi trimite militarii în Somalia

El a mai spus că PAS a constatat că „63 de zile au fost pierdute de primar, în primele 6 luni ale anului”.

Contactată de NM pentru un comentariu, consiliera primarului de Chișinău, Natalia Ixari, a numit acțiunea PAS „show-uri politice de partid”. Potrivit ei, formațiunea ar organiza acțiunile „în fiecare zi pentru a distrage atenția oamenilor de la acțiunile lor ilegale și incompetența lor în toate domeniile”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

CRONOLOGIE. Cazuri de expulzare a diplomaţilor români din Rusia

CRONOLOGIE. Cazuri de expulzare a diplomaţilor români din Rusia Rusia a declarat miercuri persona non grata un angajat al Ambasadei României la Moscova ca răspuns...

Rusia a ratat ultima șansă de a da o lovitură decisivă Ucrainei în acest război (analist militar)

Rusia a ratat ultima șansă de a da o lovitură decisivă Ucrainei în acest război (analist militar) Rusia a ratat ocazia de a călca Ucraina...

Autoritățile caută un șef interimar la Biroul Interpol Moldova

Autoritățile caută un șef interimar la Biroul Interpol Moldova Autoritățile caută un șef interimar la Biroul Interpol Moldova, care să-i ia locul lui Viorel Țentiu,...

UTA Găgăuzia va modifica Legea regională privind subvenționarea producătorilor agricoli

UTA Găgăuzia va modifica Legea regională privind subvenționarea producătorilor agricoli Bașcanul Găgăuziei, primarul orașului Taraclia și alți primari din ambele regiuni au organizat o întâlnire...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.