X

Haos şi panică la o petrecere studenţească din SUA (VIDEO). Podeaua a căzut sub ei!

Cel puţin 30 de persoane au fost rănite în SUA după ce un planşeu s-a prăbuşit la o petrecere de la Universitatea Clemson, din Carolina de Sud, scrie BBC, potrivit news.ro.

Petrecerea de început de an a frăţiei Kappa Alpha Psi abia începuse atunci când podeaua a cedat. Poliţia a informat că unele persoane au fracturi după ce au căzut în subsolul complexului de apartamente din afara campusului.


Citeşte şi: Cutremur extrem de puternic în Canada

Echipajele de urgenţă au ajuns în câteva minute la faţa locului iar 23 de persoane au fost transportate la spital.

„Toată podeaua s-a prăbuşit. Oamenii sunt răniţi, sângerează. Am sânge în pantofi, este destul de gravă situaţia”, a declarat Larissa Stone, o studentă, pentru Greenville News.

„Toată lumea sărea iar în următoarea clipă am simţit cum cad. Mi-am pierdut cunoştinţa şi erau fete peste tot, cu sânge pe faţă”, a declarat Leroy Pearson, un alt student.

Citeşte şi: Un tren de pasageri a sărit de pe şine în Taiwan. Cel puţin 18 morţi

Preşedintele universităţii, Jim Clements, a afirmat pe Twitter că „întreg sistemul de susţinere a studenţilor va fi disponibil pentru fiecare student afectat” şi a mulţumit echipajelor de urgenţă.

„Biroul pentru problemele studenţilor lucrează pentru a determina câţi dintre cei răniţi erau studenţi ai Universităţii Clemson şi pentru a informa autorităţile de acest lucru”, se arată într-un comunicat al Universităţii.

Tags: carolina de Sudfratia Kappa Alpha PsipetrecerestudentiUniversitatea Clemson
Categorii: Știrile zilei