Harvey Weinstein scapă de acuzații în Marea Britanie

Publicat:

Harvey Weinstein scapă de acuzații în Marea Britanie

Procurorii britanici au renunțat la acuzațiile împotriva lui Harvey Weinstein, invocând lipsa unei perspective realiste de condamnare, după o analiză a probelor.

Procurorii britanici au anunțat joi că au renunțat la acuzațiile de agresiune sexuală împotriva fostului producător de la Hollywood, Harvey Weinstein, după ce au remarcat că nu există șanse realiste de condamnare, informează Reuters, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

În momentul în care au fost formulate acuzațiile, acum doi ani, Serviciul de Probațiune din Marea Britanie a precizat că incidentul s-ar fi petrecut în august 1996, la Londra, și ar fi implicat o femeie care acum are peste 50 de ani.

„După o revizuire a probelor, CPS a decis să oprească procedurile penale împotriva lui Harvey Weinstein. CPS are datoria de a analiza continuu toate cazurile și am stabilit că nu mai există o perspectivă realistă de condamnare”, a declarat Frank Ferguson, șeful Diviziei de Crime Speciale și Antiterorism din cadrul CPS.

Weinstein, în vârstă de 72 de ani, a fost condamnat în 2020 în Statele Unite de viol, fiind condamnat la 23 de ani de închisoare. Totuși, în aprilie, Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea.

Weinstein se confruntă cu un posibil nou proces în noiembrie și a fost, de asemenea, condamnat în 2022 într-un alt caz la Los Angeles, pentru care a primit 16 ani de închisoare. El a negat constant acuzațiile.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Regiuni din Brazilia, în alertă din cauza umidităţii foarte scăzute, comparabilă cu cea din Sahara

Regiuni din Brazilia, în alertă din cauza umidităţii foarte scăzute, comparabilă cu cea din Sahara Peste o mie de comune braziliene se aflau joi în...

Liam Gallagher (Oasis), criticat pentru prețurile mari ale biletelor după un tweet ironic din 2017

Liam Gallagher (Oasis), criticat pentru prețurile mari ale biletelor după un tweet ironic din 2017 Liam Gallagher se confruntă cu critici după ce un tweet...

Nga Wai Hono i te Po, noua regină maori, din Noua Zeelandă

Nga Wai Hono i te Po, noua regină maori, din Noua Zeelandă Nga Wai Hono i te Po este noua regină maori, din Noua Zeelandă,...

Racheta europeană Vega a plasat un satelit pe orbita Pământului în cadrul ultimei sale misiuni

Racheta europeană Vega a plasat un satelit pe orbita Pământului în cadrul ultimei sale misiuni Racheta Vega a fost lansată miercuri de la Centrul Spaţial...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.