Henkel va continua pentru moment să facă afaceri în Rusia

Publicat:

Henkel va continua pentru moment să facă afaceri în Rusia, a anunţat luni preşedintele producătorului de bunuri de larg consum, Simone Bagel-Trah, adăugând că activităţile firmei în această ţară sunt supuse restricţiilor, transmite Reuters, potrivit agerpres.  

“Acest fapt este văzut uneori de public într-un mod extrem de critic. Deci, este important pentru mine să subliniez că aplicăm deplin toate sancţiunile”, le-a spus acţionarilor Simone Bagel-Trah, la Adunarea Generală Anuală a companiei germane.


Citește și : Peste 200 de persoane au fost arestate în Rusia în timpul protestelor împotriva războiului

Ea a adăugat că managementul Henkel urmăreşte cu atenţie evoluţiile actuale geopolitice şi va lua măsuri suplimentare dacă va fi necesar.

Henkel, care are aproximativ 2.500 de angajaţi în Rusia, a anunţat la începutul lunii martie că opreşte toate investiţiile, campaniile publicitare şi sponsorizările în această ţară.

Luni, directorul financiar Marco Swoboda a anunţat că Henkel îşi menţine obiectivele pentru 2022, deşi ele sunt foarte ambiţioase, ţinând cont de incertitudinile ridicate şi de creşterea costurilor.

Citește și : Minele din Marea Neagră reprezintă un ‘risc serios’ pentru activitatea maritimă (Ministerul britanic al Apărării)

De la lansarea invaziei în 24 februarie, peste 400 de companii s-au retras din Rusia, lăsând în urmă active de miliarde de dolari.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.