Horoscop 12 august 2024

Publicat:

Horoscop 12 august 2024

Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize furmoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în dragoste, potrivit stiripesurse.

Horoscop 12 august 2024 Berbec

Berbecii sunt ajutaţi astăzi de familie să rezolve o problemă. Indicat este să discutaţi liber despre ce vă deranjează.

Horoscop 12 august 2024 Taur

Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului


Nativii Taur sunt cam distanţi faţă de cei din jur. Pe plan profesional, este nevoie să vă folosiţi mai mult creativitatea pentru a avea succes.

Horoscop 12 august 2024 Gemeni

Gemenii pot face anumite compromisuri nepermise pentru a-şi păstra imaginea intactă în ochii celor din jur. Aşteptaţi validare din partea familiei astăzi.

Horoscop 12 august 2024 Rac

Racii au oportunitatea să-şi reevalueze deciziile. Faceţi bine dacă nu vă grăbiţi şi vă ascultaţi mai mult intuiţia, spun astrele.

Horoscop 12 august 2024 Leu

În cazul Leilor, se anunţă câştiguri financiare pe parcursul zilei. Chiar dacă aveţi o fire autoritară, colegii de serviciu vă apreciază şi aveţi o zi foarte productivă!

Horoscop 12 august 2024 Fecioară

Fecioarele sunt independente chiar şi în relaţia de cuplu. Este bine să faceţi lucruri şi singuri, pentru  dezvoltarea voastră personală.

Horoscop 12 august 2024 Balanţă

Nativii Balanţă simt că este timpul să evolueze şi să se axeze mai mult pe propria persoană. Se poate să aveţi sentimente contradictorii în privinţa unei noi relaţii.

Horoscop 12 august 2024 Scorpion

Pentru Scorpioni, nu este o zi bună să facă împrumuturi sau dacă le fac, trebuie să se asigure că au cum să returneze banii. Încercaţi să fiţi mai responsabili!

Horoscop 12 august 2024 Săgetător

Nativii Săgetător îşi ajută foarte mult familia astăzi. A doua partea a zilei vă găseşte în compania prietenilor, care sunt o cale bună de evoluţie pentru voi!

Horoscop 12 august 2024 Capricorn

Capricornii pot fi influenţabili din cauza modului în care comunică. Încercaţi să fiţi mai atenţi la acest detaliu!

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Horoscop 12 august 2024 Vărsător

Vărsătorii au curaj şi energie, dar pot fi acuzaţi de imaturitate, mai ales în zona relaţiilor. Fiţi mai atenţi la ceilalţi!

Horoscop 12 august 2024 Peşti

În cazul nativilor Peşti, este o zi perfectă pentru întemeierea unei relaţii de lungă durată sau pentru planuri de căsătorie. La locul de muncă, vă cam pierdeţi în detalii. Fiţi mai hotărâţi! 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Accesorii pentru narghelea confiscate la vamă

Accesorii pentru narghelea confiscate la vamă Un lot comercial de produse și accesorii pentru narghilea au fost depistate de vameși la  Aeroportul Internațional Chișinău...

Mii de șoferi au fost amendați în două zile

Mii de șoferi au fost amendați în două zile Pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică, peste 2 100 de participanți la trafic au fost...

Serviciul Vamal raportează încasări de peste 844,9 milioane de lei

Serviciul Vamal raportează încasări de peste 844,9 milioane de lei Încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 844,9 milioane de lei,...

Sechestru pe bunuri în valoare de circa 1,5 milioane

Sechestru pe bunuri în valoare de circa 1,5 milioane Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) a Centrului Național Anticorupție (CNA) a sechestrat bunuri în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.