Horoscop 14 mai 2024

Publicat:

Horoscop 14 mai 2024

 Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere amoros, potrivit stiripesurse.ro.

Horoscop 14 mai 2024 Berbec

Berbecii leagă greu conexiuni cu oamenii astăzi. Sunteţi mai agitaţi şi se poate să ieşiţi uşor în evidenţă.

Horoscop 14 mai 2024 Taur

Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale


Nativii Taur sunt prudenţi în tot ce fac pentru a-şi câştiga un ban în plus. Puteţi începe să le impuneţi deciziile voastre celor cu care colaboraţi.

Horoscop 14 mai 2024 Gemeni

Gemenii nu au o zi prea productivă. Este posibil să auziţi anumite bârfe la adresa voastră. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi!

Horoscop 14 mai 2024 Rac

Nici racii nu-şi încep ziua cu cel mai mare entuziasm. Nu aveţi chef de muncă, dar trebuie să vă ocupaţi de un proiect care vă aduce mai mulţi bani!

Horoscop 14 mai 2024 Leu

Leii se pot baza cu încredere pe prietenii lor astăzi. În acelaşi timp, aroganţa s-ar putea să vă coste, în orice împrejurare.

Horoscop 14 mai 2024 Fecioară

Fecioarele au tot felul de preocupări. Nu vă interesează mai deloc să conduceţi un anumit proiect, mai ales că trebuie să plecaţi pentru o perioadă, spun astrele.

Horoscop 14 mai 2024 Balanţă

Nativii Balanţă pot fi consideraţi ciudaţi de cei dragi. Veţi avea anumite convingeri ce vor alimenta părerea celorlalţi despre voi.

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

Horoscop 14 mai 2024 Scorpion

Pentru Scorpioni, nu este o zi bună să facă împrumuturi sau dacă le fac, trebuie să se asigure că au cum să returneze banii. Încercaţi să fiţi mai responsabili!

Horoscop 14 mai 2024 Săgetător

Nativii Săgetător trebuie să-şi asume o relaţie de prietenie cu care partenerul de viaţă nu este de acord. Încercaţi să fiţi fideli relaţiei pentru a o păstra.

Horoscop 14 mai 2024 Capricorn

Capricornii au o idee de investiţie cu care cei din jur este posibil să nu fie de acord. Vă doriţi foarte mult să aveţi succes şi vă impuneţi dorinţa.

Horoscop 14 mai 2024 Vărsător

Vărsătorii au curaj şi energie, dar pot fi acuzaţi de imaturitate, mai ales în zona relaţiilor. Fiţi mai atenţi la ceilalţi!

Horoscop 14 mai 2024 Peşti

Nativii Peşti muncesc foarte mult pentru familie şi casă, motiv pentru care vor avea nevoie de momente în care să fie lăsaţi în pace, să-şi încarce bateriile.

 

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Șapte localități din Soroca vor avea sisteme de alimentare cu apă

Șapte localități din Soroca vor avea sisteme de alimentare cu apă Astăzi, 18 iulie 2024, în sala de protocol a Consiliului Raional Soroca, a avut...

Centrul perinatal din cadrul Spitalului raional Căușeni, renovat și dotat cu echipament medical performant

Centrul perinatal din cadrul Spitalului raional Căușeni, renovat și dotat cu echipament medical performant Femeile din Căușeni, dar și din raioanele vecine își vor aduce...

Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei va acorda R.Moldova un grant în valoare de 6 milioane de euro pentru eficiența energetică a 400 de...

Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei va acorda R.Moldova un grant în valoare de 6 milioane de euro pentru eficiența energetică a 400 de...

Recolta de porumb și floarea soarelui, afectată de seceta și temperaturile nocturne ridicate

Recolta de porumb și floarea soarelui, afectată de seceta și temperaturile nocturne ridicate Recolta de porumb și floarea soarelui a fost afectată de calamitățile naturale...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.