Horoscop 15 septembrie 2024 

Publicat:

Horoscop 15 septembrie 2024 

Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize în plan profesional, dar și în dragoste, pentru unii nativi. Capricornii au noroc la bani sau la achiziţii. Şi Leii sunt foarte norocoşi. Nativii singuri îşi pot găsi partenerul potrivit, iar pentru cei cu relaţii, întâlnirile în oraş sunt un succes, potrivit stiripesurse.

Horoscop 15 septembrie 2024 Berbec

Berbecii sunt foarte binedispuşi şi pot pleca într-o excursie cu prietenii, în care să se detaşeze de problemele cotidiene.


Horoscop 15 septembrie 2024 Taur

Citește și: Maia Sandu vrea ca familiile moldovenilor să rămână în ţară

Atitudinea nativilor Taur este foarte potrivită astăzi. Reuşiţi în tot şi-n toate şi este o zi bună pentru shopping.

Horoscop 15 septembrie 2024 Gemeni

Gemenii  îşi pot reîncărca bateriile cu succes printr-o excursie, dar trebuie doar să ia în considerare şi opiniile celor din jur.

Horoscop 15 septembrie 2024 Rac

Racii trebuie să aibă mai multă încredere în ei şi să fie mult mai optimişti, pentru că spre exemplu astăzi pot primi un dar foarte valoros.

Horoscop 15 septembrie 2024 Leu

Şi Leii sunt foarte norocoşi. Nativii singuri îşi pot găsi partenerul potrivit, iar pentru cei cu relaţii, întâlnirile în oraş sunt un succes.

Horoscop 15 septembrie 2024 Fecioară

Fecioarele se simt foarte bine, aşa că pot începe să lucreze mai mult la imaginea lor. Sănătatea vă permite să faceţi tot ce vă doriţi!

Horoscop 15 septembrie 2024 Balanţă

Nativii Balanţă vor să meargă într-o mică vacanţă. Astăzi poate fi o zi bună să vă distraţi şi să faceţi mai multe lucruri pentru voi!

Horoscop 15 septembrie 2024 Scorpion

Scorpionii sunt într-o relaţie foarte bună cu părinţii, dar la polul opus se poate să fie cam iresponsabili în privinţa banilor.

Horoscop 15 septembrie 2024 Săgetător

Săgetătorii se pot folosi de abilităţile lor de comunicare ca să-şi ajute familia şi rudele astăzi.

Horoscop 15 septembrie 2024 Capricorn

Capricornii au noroc la bani sau la achiziţii. Puteţi avea de câştigat mai mult ca oricând pe zona financiară şi nu numai!

Citește și: România, cel mai mare exportator de cereale din UE în primele luni ale sezonului 2024/25

Horoscop 15 septembrie 2024 Vărsător

Vărsătorii sunt dispuşi să ierte pe cineva sau sa reia legătura cu o persoană din trecut pentru a primi ajutor.

Horoscop 15 septembrie 2024 Peşti

Nativii Peşti au încredere în instinctele lor, mai ales când este vorba să-şi ajute familia cu ceva. Astăzi sunteţi un sprijin real pentru cei dragi! 

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Stoltenberg, declarații neașteptate despre războiul din Ucraina. Ce putea face NATO pentru a preveni conflictul sângeros

Stoltenberg, declarații neașteptate despre războiul din Ucraina. Ce putea face NATO pentru a preveni conflictul sângeros NATO ar fi putut face mai mult pentru Ucraina...

Premierul Dorin Recean: „Îndemnăm cetățenii să urmeze cu strictețe recomandările autorităților pentru a asigura siguranța lor și a celor din jur”

Premierul Dorin Recean: „Îndemnăm cetățenii să urmeze cu strictețe recomandările autorităților pentru a asigura siguranța lor și a celor din jur” Raportul instituțiilor implicate în...

Ce procent de alcool rămâne în sânge dacă bei o bere. Cum este el afectat de sexul, vârsta și inclusiv personalitatea celui care se...

Ce procent de alcool rămâne în sânge dacă bei o bere. Cum este el afectat de sexul, vârsta și inclusiv personalitatea celui care se...

Familiile înstărite din SUA transferă averile către copii, pe fondul creșterii lui Harris în sondaje; Teama de impozite mari

Familiile înstărite din SUA transferă averile către copii, pe fondul creșterii lui Harris în sondaje; Teama de impozite mari Potrivit consilierilor și avocaților fiscali, cursa...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.