Horoscop 18 mai 2024

Publicat:

Horoscop 18 mai 2024

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru unii nativi. Capricornii, de exemplu, pot fi ușor de păcălit. Mare atenție la modul în care comunicați cu ceilalți. Nu lăsați oamenii să vă trateze cu lipsă de respect!

Horoscop 18 mai 2024 Berbec

Berbecii pot fi destul de secretoşi în legătură cu viaţa lor privată. Nici măcar prietenii nu știu prea multe despre voi astăzi, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale


Horoscop 18 mai 2024 Taur

Nativii Taur nu știu prea bine cum să pună în practică o idee. În ce ține de viața familială, voi sunteți baza acum.

Horoscop 18 mai 2024 Gemeni

Gemenii pot acționa imoral, doar pentru a-și păstra imaginea intactă în ochii celor din jur.  Aşteptaţi validare din partea familiei astăzi.

Horoscop 18 mai 2024 Rac

Racii pot avea probleme din cauza criticilor. Recomandarea astrelor este să aveţi idei mai concrete şi să nu judecați pe nimeni!

Horoscop 18 mai 2024 Leu

Leii pot fi indecişi cu privire la o sumă de bani. Trebuie să fiţi mai atenţi la ce achiziţionaţi. Puteţi începe să investiţi mai mult în voi!

Horoscop 18 mai 2024 Fecioară

Fecioarele sunt independente chiar şi în relaţia de cuplu. Este bine să faceţi lucruri şi singuri, pentru dezvoltarea voastră personală.

Horoscop 18 mai 2024 Balanţă

Nativii Balanţă nu se concentrează prea bine astăzi la serviciu. În acelaşi timp, se poate să aveţi ceva bănuieli în legătură cu o persoană.

Horoscop 18 mai 2024 Scorpion

Scorpionii trebuie să fie mai disciplinați şi să aprecieze mai mult relaţiile cu cei din jur. Se poate să nu fiți prea inspirați astăzi la serviciu.

Horoscop 18 mai 2024 Săgetător

Nativii Săgetător au dificultăţi în a-şi exprima sentimentele, fie în relaţia cu partenerul, fie în relaţia cu rudele. În acelaşi timp, aveți destul de multe responsabilități acum.

Horoscop 18 mai 2024 Capricorn

Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție la modul în care comunicați cu ceilalți. Nu lăsați oamenii să vă trateze cu lipsă de respect!

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

Horoscop 18 mai 2024 Vărsător

Vărsătorii sunt ușor neglijenţi în privinţa unei cheltuieli astăzi. Aveți grijă, pentru că pot exista discuţii contradictorii în familie!

Horoscop 18 mai 2024 Peşti

Nativii Peşti sunt comozi când vine vorba să demonstreze lucruri. Aşadar, astăzi nu sunteţi dispuşi la eforturi foarte mari.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Centrul perinatal din cadrul Spitalului raional Căușeni, renovat și dotat cu echipament medical performant

Centrul perinatal din cadrul Spitalului raional Căușeni, renovat și dotat cu echipament medical performant Femeile din Căușeni, dar și din raioanele vecine își vor aduce...

Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei va acorda R.Moldova un grant în valoare de 6 milioane de euro pentru eficiența energetică a 400 de...

Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei va acorda R.Moldova un grant în valoare de 6 milioane de euro pentru eficiența energetică a 400 de...

Recolta de porumb și floarea soarelui, afectată de seceta și temperaturile nocturne ridicate

Recolta de porumb și floarea soarelui, afectată de seceta și temperaturile nocturne ridicate Recolta de porumb și floarea soarelui a fost afectată de calamitățile naturale...

Parchetul European acuză o persoană din România de fraude cu fonduri europene

Parchetul European acuză o persoană din România de fraude cu fonduri europene Filiala din Bucureşti a Parchetului European (EPPO) a iniţiat săptămâna trecută o acţiune...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.