X

Horoscop 2 august 2024

Horoscop 2 august 2024

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru unii nativi. Nativii Săgetător riscă să aibă parte de pierderi financiare. Capricornii, în schimb, au noroc de bani, potrivit stiripesurse.

Horoscop 2 august 2024 Berbec

Berbecii se folosesc de anumiţi prieteni pentru a-şi atinge scopurile. Pe plan financiar vă merge foarte bine, dar încercaţi, totuşi, să fiţi mai chibzuiţi!

Horoscop 2 august 2024 Taur

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Nativii Taur se axează pe carieră. Tindeţi spre confort financiar, lux şi sunteţi conştienţi că pentru o viaţă bună, trebuie să munciţi mult!

Horoscop 2 august 2024 Gemeni

Gemenii absorb informaţiile precum un burete astăzi. Vreţi să investiţi în ceva concret, dar trebuie să ţineţi cont şi de sfaturile apropiaţilor.

Horoscop 2 august 2024 Rac

Racii au o dispoziţie molipsitoare la serviciu. Atenţie, însă, la anumiţi colegi care vă invidiază. Nu toţi sunt ceea ce par!

Horoscop 2 august 2024 Leu

Leii sunt foarte norocoşi pe plan amoros. În plus, pe plan profesional aveţi spirit de conducători şi reuşiţi să finalizaţi toate sarcinile cu brio.

Horoscop 2 august 2024 Fecioară

Şi Fecioarele sunt foarte implicate în proiectele de la serviciu. Pe seară, este posibil să primiţi veşti bune în legătură cu o moştenire.

Horoscop 2 august 2024 Balanţă

Nativii Balanţă sunt cei mai şarmanţi şi cei mai populari din zodiac astăzi. Nativii implicaţi într-o relaţie trebuie să aibă grijă să nu le dea motive de gelozie partenerilor.

Horoscop 2 august 2024 Scorpion

În cazul Scorpionilor, cariera este în plină ascensiune. Sunteţi autoritari şi serioşi la locul de muncă. De cealaltă parte, în viaţa personală, sunteţi destul de sensibili acum.

Horoscop 2 august 2024 Săgetător

Nativii Săgetător riscă să aibă parte de pierderi financiare. Încercaţi să vă gândiţi foarte bine înainte de a lua orice decizie.

Horoscop 2 august 2024 Capricorn

Capricornii, în schimb, au noroc de bani. Indicat este să nu vă entuziasmaţi prea tare şi să nu cheltuiţi inutil!

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

Horoscop 2 august 2024 Vărsător

Vărsătorii îşi exprimă foarte bine sentimentele în relaţia de cuplu. În sfârşit aţi găsit echilibrul între familie şi job.

Horoscop 2 august 2024 Peşti

Nativii Peşti se simt epuizaţi din cauza jobului. Indicat este să staţi mai retraşi astăzi. Nu este recomandată socializarea!

Tags: horoscop
Diverse