Horoscop 2 septembrie 2024 

Publicat:

Horoscop 2 septembrie 2024

O zi ideală pentru noi începuturi şi planuri, mai ales în sfera romantică, potrivit stiripesurse.

Horoscop 2 septembrie 2024 Berbec

Berbecii trebuie să fie mai chibzuiţi pe plan financiar. Astăzi puteţi face câteva cheltuieţi pentru micile voastre plăceri.

Horoscop 2 septembrie 2024 Taur

Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022


Nativii Taur sunt foarte iertători şi empatici cu cei din jur. În acelaşi timp, se poate să fiţi mult prea curioşi în privinţa unei persoane.

Horoscop 2 septembrie 2024 Gemeni

Gemenii se pierd foarte mult în detalii astăzi. Încercaţi să vă ancoraţi mai mult în realitate şi să fiţi mai atenţi la lucrurile cu adevărat importante!

Horoscop 2 septembrie 2024 Rac

Racii îşi sufocă prietenii cu grija pe care le-o poartă. Astăzi este bine să gândiţi în mod logic şi coerent. Nu este cazul să vă bazaţi pe intuiţia voastră!

Horoscop 2 septembrie 2024 Leu

Leii sunt norocoşii zodiacului astăzi. Se anunţă câştiguri financiare pe parcursul zilei. Iar la muncă sunteţi apreciaţi de colegi şi reuşiţi să duceţi la bun sfârşit toate sarcinile.

Horoscop 2 septembrie 2024 Fecioară

Fecioarele sunt mai romantice decât de obicei cu partenerul de viaţă. În plus, dacă vă gândiţi să planificaţi o vacanţă, este momentul perfect! Totul va decurge conform planului!

Citește și: Iohannis, întrebat ce va face din decembrie: ‘Nu cred că este relevantă persoana mea după încheierea mandatului’

Horoscop 2 septembrie 2024 Balanţă

În cazul nativilor Balanţă, nu este o zi potrivită pentru a lega prietenii noi. Nu vă concentraţi prea bine, iar astrele vă recomandă să vă petreceţi timpul în natură!

Horoscop 2 septembrie 2024 Scorpion

Pentru Scorpioni, severitate este cuvântul de ordine astăzi. Indicat este să fiţi mai înţelegători cu apropiaţii voştri!

Horoscop 2 septembrie 2024 Săgetător

Nativii Săgetător planifică o vacanţă cu familia sau primesc o ofertă de studiu în afara ţării.

Horoscop 2 septembrie 2024 Capricorn

Capricornii au parte de mici divergenţe în familie. Comunicarea este cheia astăzi. Şi este cazul să daţi cărţile pe faţă şi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet.

Horoscop 2 septembrie 2024 Vărsător

Vărsătorii simt că sunt presaţi să facă următorul pas în relaţia de iubire. Din acest motiv veţi cere sfatul unui prieten care vă ajută să priviţi lucrurile din alt unghi.

Horoscop 2 septembrie 2024 Peşti

Pentru nativii Peşti este ziua perfectă  să-şi expună ideile la serviciu. Fiţi mai fermi şi hotărâţi, iar succesul nu va întârzia să apară!

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

15 candidaţi pentru fotoliul de preşedinte al R.Moldova

15 candidaţi pentru fotoliul de preşedinte al R.Moldova La alegerile prezidențiale din 20 octombrie ar putea fi înregistrați cel mult 15 candidați. Sâmbătă, când a...

CEC anunţă câți alegători sunt înscriși în RSA

CEC anunţă câți alegători sunt înscriși în RSA Numărul de alegători, înscriși în Registrul de Stat al Alegătorilor (RSA), la data de 1 septembrie 2024,...

Programul meciurilor celor de Petrocub în UEFA Conference League

Programul meciurilor celor de Petrocub în UEFA Conference League Petrocub Hîncești își va începe parcursul în faza ligii unice a UEFA Europa Conference League 2024/25...

R.Moldova are tot mai mulţi milionari

R.Moldova are tot mai mulţi milionari 6 416 persoane au obținut în 2023 venituri de peste un milion de lei. Numărul este în creștere, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.