Horoscop 21 august 2024 

Publicat:

Horoscop 21 august 2024 

O zi destul de greu de gestionat. Unii nativi vor avea probleme în plan sentimental, alţii vor avea succes în plan profesional, potrivit stiripesurse.

Horoscop 21 august 2024 Berbec

Berbecii au o zi foarte productivă astăzi, datorită ambiţiei lor. Pe plâns sentimental, în schimb, apare instabilitatea.

Horoscop 21 august 2024 Taur

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’


În cazul nativilor Taur apar tensiuni în relaţia de cuplu. Ar fi cazul să vă mai şi lăsaţi conduşi! Mare atenţie, pentru că pot apărea şi probleme financiare!

Horoscop 21 august 2024 Gemeni

Pentru Gemeni, este ziua perfectă să înceapă o relaţie serioasă. Părerea prietenilor voştri contează foarte mult pentru voi în acest caz.

Horoscop 21 august 2024 Rac

Racii îşi doresc să iasă din rutina instalată la serviciu. Astăzi aveţi şanse mari de avansare pe plan profesional.

Horoscop 21 august 2024 Leu

Leii sunt receptivi la sentimentele celorlalţi. Atenţie, însă, să nu rămâneţi dezamăgiţi. Pe lângă asta, vreţi să evadaţi din viaţa cotidiană şi să vă relaxaţi, spun astrele.

Horoscop 21 august 2024 Fecioară

Fecioarele acordă o importanţă mai mare familiei. Este posibil să iasă la suprafaţă latura voastră sensibilă.

Horoscop 21 august 2024 Balanţă

Nativii Balanţă afişează o imagine impecabilă. Eforturile voastre nu trec neobservate de superiori şi începeţi să culegeţi roadele muncii!

Horoscop 21 august 2024 Scorpion

Pentru Scorpioni se anunţă o zi plină de câştiguri financiare. Munciţi cu plăcere la locul de muncă şi sunt mai şanse de avansare.

Horoscop 21 august 2024 Săgetător

Săgetătorii îşi exprimă fără nicio reţinere sentimentele profunde faţă de partenerii lor. Astăzi vă iese la suprafaţă sufletul de copil, pe care îl ţineţi ascuns.

Horoscop 21 august 2024 Capricorn

Capricornii întâmpină mici probleme de sănătate. În familie, aveţi parte de armonie şi vă simţiţi în siguranţă!

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Horoscop 21 august 2024 Vărsător

Vărsătorii se pot folosi de anumiţi prieteni pentru a-şi atinge scopurile. Pe plan sentimental, este posibil ca partenerii să fie deranjaţi de anumite acţiune ale voastre!

Horoscop 21 august 2024 Peşti

Pentru nativii Peşti, cariera este pe primul loc! Datorită abilităţilor, sunteţi bine văzuţi la serviciu. Iar în relaţia de iubire este numai lapte şi miere!

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Partidul Democrat din SUA a confirmat-o pe Kamala Harris drept candidată la preşedinţie

Partidul Democrat din SUA a confirmat-o pe Kamala Harris drept candidată la preşedinţie Kamala Harris a urcat pe scenă, alături de Tim Walz, la mitingul...

SIS a cerut blocarea site-ului Promsveazibank

SIS a cerut blocarea site-ului Promsveazibank Serviciul de Informații și Securitate a sesizat mai mulți furnizori de servicii de comunicații electronice cu privire la blocarea...

Biden a aprobat strategia nucleară secretă a SUA – NYT

Biden a aprobat strategia nucleară secretă a SUA - NYT În martie, președintele SUA, Joe Biden, a aprobat o nouă strategie nucleară, care pentru prima...

Începe înregistrarea candidaților la funcția de președinte

Începe înregistrarea candidaților la funcția de președinte Începe perioada de desemnare și înregistrare a candidaților la funcția de președinte a Republicii Moldova, dar și de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.