Horoscop 26 august 2024

Publicat:

Horoscop 26 august 2024

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru unii nativi. Pentru Gemeni se anunţă o zi plină de succese la locul de muncă, iar cei din zodia Rac au şanse mari să avanseze pe plan profesional, potrivit stiripesurse.

Horoscop 26 august 2024 Berbec

Bebercii îşi duc la bun sfârşit toate sarcinile astăzi. În plus, în a doua jumătate a zilei vă simţiţi norocoşi pentru familia pe care o aveţi.

Horoscop 26 august 2024 Taur

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’


Nativii Taur sunt mai retraşi astăzi ca de obicei. În ultima perioadă, nu vă dau pace gândurile negative legate de partea financiară.

Horoscop 26 august 2024 Gemeni

Pentru Gemeni se anunţă o zi plină de succese la locul de muncă. Dacă sunteţi în căutarea unui partener, norocul vă surâde!

Horoscop 26 august 2024 Rac

Racii au şanse mari să avanseze pe plan profesional. În viaţa personală, vă preocupă mult aspectul vostru fizic.

Horoscop 26 august 2024 Leu

Leii pot anula o călătorie în interes de serviciu din cauza unor probleme de sănătate. Sunteţi preocupaţi mai mult de starea voastră acum, spun astrele.

Horoscop 26 august 2024 Fecioară

În cazul Fecioarelor este o zi bună pentru autocunoaştere. Vreţi să vă axaţi mai mult pe evoluţia voastră.

Horoscop 26 august 2024 Balanţă

Pentru nativii Balanţă, relaţia cu partenerul de viaţă merge mai bine decât se aşteptau. Aveţi chiar şi discuţii despre căsătorie.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Horoscop 26 august 2024 Scorpion

Scopionii pot primi o propunere de călătorie în interes de serviciu. Gândiţi-vă bine înainte de a refuza, pentru că este posibil să pierdeţi şansa de avansare.

Horoscop 26 august 2024 Săgetător

Săgetătorii sunt cei mai creativi din zodiac astăzi. Aveţi idei bune, pe care reuşiţi să le puneţi în practică . În relaţia de cuplu, s-ar putea să existe o oarecare neîncredere în partener.

Horoscop 26 august 2024 Capricorn

Capricornii au o relaţie foarte strânsă cu familia. În relaţia de iubire sunteţi mai atenţi şi mai romantici decât în mod normal, iar acest lucru nu va trece neobservat.

Horoscop 26 august 2024 Vărsător

Vărsătorii nu trec prin cea mai bună perioadă fizic şi psihic. Puteţi să reduceţi timpul petrecut la serviciu şi să începeţi să staţi mai mult cu familia.

Horoscop 26 august 2024 Peşti

Nativii Peşti îşi scot în evidenţă talentele în faţa familiei. Este o zi perfectă să petreceţi timp cu cei dragi şi să vă sudaţi mai mult relaţia.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia bombardează masiv Kievul şi restul Ucrainei

Rusia bombardează masiv Kievul şi restul Ucrainei Kievul şi restul Ucrainei se află luni dimineaţă sub alerte aeriene, forţele ariene avertizând în privinţa unor atacuri...

Un motociclist din Moldova a murit în urma unui grav accident produs în România

Un motociclist din Moldova a murit în urma unui grav accident produs în România Un motociclist și-a pierdut viața după ce s-a tamponat cu un...

Trafic îngreunat la frontiera cu România! Sunt cozi de maşini la Sculeni și Leușeni

Trafic îngreunat la frontiera cu România! Sunt cozi de maşini la Sculeni și Leușeni La punctele de trecere ale frontierei Sculeni și Leușeni-Albița, la ieșirea...

Vlad Filat se retrage din cursa alegerilor prezidenţiale

Vlad Filat se retrage din cursa alegerilor prezidenţiale Vlad Filat nu va mai candida la alegerile prezidențiale, așa cum anunțase anterior. Consiliul Național al PLDM...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.