Horoscop 28 iulie 2024

Publicat:

Horoscop 28 iulie 2024

Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, potrivit stiripesurse.

Horoscop 28 iulie 2024 Berbec

Berbecii îşi încep ziua cu un spirit mare de observaţie şi intuiţie financiară. Pe lângă asta, aveţi anumite frici legate de sănătatea voastră!

Horoscop 28 iulie 2024 Taur

Nativii Taur au parte de investiţii materiale în zona căminului, apreciate de familie. În acelaşi timp, nu trebuie să vă fie frică să spuneţi ce vă deranjează!


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Horoscop 28 iulie 2024 Gemeni

Gemenii atrag oamenii ca un magnet, datorită aspectului fizic. Sunteţi comunicativi şi deschişi să creaţi noi relaţii de prietenie.

Horoscop 28 iulie 2024 Rac

Racii NU sunt tocmai în apele lor, dar sunt hotărâţi să aibă o zi productivă. Este posibil să faceţi o călătorie în scop spiritual.

Horoscop 28 iulie 2024 Leu

Leii se pot lăsa influenţaţi de prieteni astăzi. Nu este un lucru neapărat rău. În plus, sunteţi mult mai atenţi la cheltuieli.

Horoscop 28 iulie 2024 Fecioară

Nativii Fecioară sunt mult mai rigizi faţă de cei dragi, din cauza stresului acumulat în ultima perioadă. Astrele vă sfătuiesc să fiţi mai relaxaţi!

Horoscop 28 iulie 2024 Balanţă

Nativii Balanţă profită de intuiţia lor şi se înconjoară doar de persoane inteligente. Spre seară, este posibil să vă simţiţi trădaţi de un apropiat.

Horoscop 28 iulie 2024 Scorpion

Scorpionii rezolvă o situaţie mai puţin plăcută astăzi, cu ajutorul partenerului de cuplu. Seara vă găseşte în confortul căminului, alături de persoana iubită.

Horoscop 28 iulie 2024 Săgetător

Săgetătorii sunt mai hotărâţi ca niciodată să aibă o discuţie serioasă în relaţia de cuplu. Aveţi anumite temeri în ultima vreme şi vreţi să ajungeţi la un numitor comun.

Horoscop 28 iulie 2024 Capricorn

Pentru Capricorni nu este o zi bună să cunoască oameni noi. Mai degrabă, încercaţi să depăşiţi rutina instalată în cămin!

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

Horoscop 28 iulie 2024 Vărsător

În cazul Vărsătorilor, în schimb, este o zi perfectă pentru flirt. Cei implicaţi într-o relaţie, încercaţi să nu depăşiţi anumite limite!

Horoscop 28 iulie 2024 Peşti

Nativii Peşti trebuie să se pună pe primul loc. Nu vă mai temeţi să vă bucuraţi de micile plăceri ale vieţii!

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ruinele unei vechi mănăstiri din Palestina, incluse de urgență în patrimoniul UNESCO

Ruinele unei vechi mănăstiri din Palestina, incluse de urgență în patrimoniul UNESCO Pe fondul conflictului cu Gaza, Comitetul pentru Patrimoniul Mondial a decis vineri, 26 iulie...

Criză la Calea Ferată a Moldovei: Peste 5000 de angajați lucrează fără salarii de patru luni

Criză la Calea Ferată a Moldovei: Peste 5000 de angajați lucrează fără salarii de patru luni Mai mult de cinci mii de angajați ai Întreprinderii...

Barcelona va majora taxa turistică la 4 euro pe noapte

Barcelona va majora taxa turistică la 4 euro pe noapte Consiliul Local al Barcelonei a aprobat majorarea taxei turistice de la 3,25 euro la 4...

FBI confirmă: Trump a fost rănit de un glonţ în timpul tentativei de asasinat

FBI confirmă: Trump a fost rănit de un glonţ în timpul tentativei de asasinat FBI a confirmat vineri că Donald Trump a fost într-adevăr rănit...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.