Horoscop 29 iulie 2024

Publicat:

Horoscop 29 iulie 2024

 Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, potrivit stiripesurse.

Horoscop 29 iulie 2024 Berbec

Berbecii sunt foarte sensibili astăzi cu apropiaţii lor. La locul de muncă, în schimb, sunteţi primii care trec la treabă!

Horoscop 29 iulie 2024 Taur

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat


Nativii Taur sunt determinaţi să aibă succes. Este crucial pentru voi să vă folosiţi creativitatea! Pe lângă asta, recomandarea astrelor este să fiţi mai implicaţi în relaţia de iubire.

Horoscop 29 iulie 2024 Gemeni

Gemenii sunt pregătiţi să înveţe lucruri noi. Este timpul să treceţi la acţiune şi să fiţi mai încrezători în forţele voastre!

Horoscop 29 iulie 2024 Rac

Racii sunt lideri foarte buni şi reuşesc să-şi încheie toate sarcinile cu bine. Seara o petreceţi alături de prieteni.

Horoscop 29 iulie 2024 Leu

Pentru Lei, ziua începe cu mici dificultăţi de comunicare în relaţia de cuplu. La serviciu, aveţi parte de o atmosferă foarte relaxantă şi vă desfăşuraţi activitatea fără probleme!

Horoscop 29 iulie 2024 Fecioară

Fecioarele depun un efort foarte mare să-şi ajute un prieten care are probleme financiare. A doua parte a zilei vă găseşte în compania celor dragi.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

Horoscop 29 iulie 2024 Balanţă

Nativii Balanţă nu iartă pe nimeni astăzi. Cu toate că sunteţi deschişi cu colegii de muncă,  deveniţi necruţători cu cei care vă împiedică ascensiunea.

Horoscop 29 iulie 2024 Scorpion

Scorpionii sunt hotărâţi să lupte pentru ideile lor la locul de muncă. NU vă lăsaţi până nu vă faceţi ascultaţi de ceilalţi!

Horoscop 29 iulie 2024 Săgetător

Pentru Săgetători este o zi ideală să-şi expună ideile în faţa familiei. Încecaţi să fiţi mai tandri cu apropiaţi şi să renunţaţi la egoism!

Horoscop 29 iulie 2024 Capricorn

În cazul Capricornilor, este o zi benefică pentru căsătorii. La polul opus, din cauza tendinţei voastre de a domina în relaţia de cuplu, ete posibil să iasă scântei.

Horoscop 29 iulie 2024 Vărsător

Sfatul astrelor pentru Vărsători este să nu se mai streseze atât de mult la job. Luaţi-o mai uşor, pentru că pe viitor pot apărea probleme de sănătate.

Horoscop 29 iulie 2024 Peşti

Nativii Peşti sunt cam severi astăzi cu persoanele dragi. Pe plan profesional, sunteţi dornici să învăţaţi cât mai multe lucruri.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Reales preşedinte în Venezuela, Maduro promite ”pace, stabilitate şi dreptate”, dar opoziţia susţine că ea a câştigat cu 70%

Maduro promite ''pace, stabilitate şi dreptate'', dar opoziţia susţine că ea a câştigat cu 70% Nicolas Maduro a promis ''pace, stabilitate şi dreptate'' într-un discurs susţinut...

Moldovenii marchează Ziua Constituției

Moldovenii marchează Ziua Constituției Moldovenii marchează astăzi Ziua Constituției. Se împlinesc 30 de ani de la adoptarea Legii Supreme. Citește și: Doi moldoveni și-au găsit moartea...

Erdogan ameninţă Israelul cu intervenţia militară

Erdogan ameninţă Israelul cu intervenţia militară Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a ameninţat duminică Israelul cu intervenţia militară, citând acţiuni anterioare în Nagorno-Karabah şi Libia,...

Alți 20 de salvatori moldoveni au plecat în Grecia

Alți 20 de salvatori moldoveni au plecat în Grecia Alți 20 de pompieri, care formează echipa de combatere terestră a incendiilor forestiere din cadrul ...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.