X

Horoscop 31 mai – 6 iunie. Toți nativii sunt vizați! Vara vine cu surprize, transformări și decizii importante

Horoscop 31 mai – 6 iunie. Toți nativii sunt vizați! Vara vine cu surprize, transformări și decizii importante

Horoscop 31 mai – 6 iunie. Descoperă ce îți rezervă astrele în prima săptămână de vară. Surprize, transformări și decizii importante, pentru toate semnele zodiacale. 

Ați avut de traversat o perioadă destul de complexă, cu lucruri serioase de rezolvat și cu alegeri importante pentru viitor. Urmează o vreme ceva mai relaxată, cu un nivel mai ridicat de potențial energetic, nivel care vă stimulează dorința de a lucra într-un domeniu nou și care vă conferă o calitate nouă, o poziție nouă. Veți fi mai deschiși către alții, mai activi și interesați de schimbul de informații, veți participa la diverse evenimente sau voi înșivă le veți organiza, veți primi oaspeți. Toate acestea vă vor ajuta să vă simțiți reînnoiți, mai fericiți și mai utili altora.

Vin schimbări și transformări și în afaceri, în activitatea profesională, iar ele vor fi recompensate sau voi o să aveți flerul pentru a atrage bani din munca voastră. Vorbirea în public, negocierile, comunicarea și întâlnirile pot avea succes, ba chiar unele neașteptate vin cu consecințe pozitive pentru creșterea stabilității și bunăstării pe viitor.

Taur

Vă simțiți nostalgici cu privire la trecutul vostru apropiat, la amintirile din săptămânile abia trecute ,iar ele ar putea apărea fără avertisment. Este important să rămâneți conectați cu membrii familiei, dacă aceste relații sunt sănătoase și stabile. Dacă unii nu sunt în apropiere, creați atunci oportunități și faceți-vă timp pentru cei dragi prezenți . Nu-i exclus ca unul din părinți să aibă nevoie de ajutorul vostru. Și voi să vă îngrijiți sănătatea!

Veți fi cu siguranță concentrați pe aspectul personal, veți fi atrăgători pentru ceilalți și în interior și în afară și veți avea o personalitate aparent magnetică. Puteți primi o mulțime de atenție de la alții interesați de voi în mod romantic, dar aceste interacțiuni nu tind să se mențină pe termen lung. Sunteți alunecoși.

Gemeni

Este un moment foarte important să definiți ceea ce doriți de la viață și ceea ce doriți să fiți. Energiile implicate sunt foarte puternice, așa că încercați să vă concentrați mintea numai asupra aspectelor pozitive ale lucrurilor și să vă înconjurați de oamenii care vă fac să vă simțiți bine. Continuați să extindeți cercul de prieteni virtuali sau distanțați-vă de aceia care vă iau energia, care mereu cer ajutor sau doresc să se vaite despre problemele lor. Aceasta este o perioadă în care este foarte bine să vă concentrați mai degrabă pe calitate decât pe cantitate, dar și pe responsabilități. Nu ar fi rău, dacă aveți șansa, să vă luați pauză de la alții și să vă ocupați mai mult de voi. Ascultați-vă cele mai profunde nevoi și asigurați-vă că spațiul vostru personal este respectat. Nu forțați, nici timpul, nici lucrurile sau oamenii, dar, mai presus de toate, nu vă forțați pe voi! Dacă treceți printr-o problemă de sănătate, apelați la specialiști. Încercați totuși să fiți mai eficienți în modul în care vă organizați viața.

Rac

Pentru voi mai urmează câteva zile 2-3, pe care le veți traversa cu o energie mai slăbită, cu obstacole în afaceri, cu neînțelegeri și conflicte, cooperare nefructuoasă, iar asta înseamnă stagnare. Relațiile cu ceilalți pot fi schimbătoare, instabile,înșelătoare, căci neînțelegerile nu sunt excluse. Deja veți începe să vă îndoiți asupra unor decizii deja luate. Și pentru că proiectele legate de parteneri sau colaboratori se pot dovedi dubioase, supuse modificărilor, revizuirii, căci acolo nu vor sta lucrurile chiar așa cum ați crezut, eu zic să cercetați mai cu seriozitate contractele și propunerile și să căutați ca lucrurile să fie sub controlul vostru, nu al altora.

Profesional, sunt schimbări acolo, dar nu spun că rele neapărat, doar că-i posibil să fiți nevoiți să lucrați pe mai puțini bani, deși responsabilitățile pot fi mai multe.

Leu

Este o săptămână în care continuă salturile și coborâșurile. Saturn va fi în careu cu astrele din Gemeni, afectând pe nativii din al doilea decan de zodie, așa încât acestora ar putea să le compromită puțin forma psihofizică. Dificultatea de a echilibra ritmul somn-veghe, tulburări digestive ușoare, stres și nervozitate vor fi câteva stări pe care Saturn le va livra. Aveți grijă de voi, respectați nevoile corpului, găsiți timp de relaxare și odihnă șă achitați-vă de sarcinile din familie!

Cu toții puteți traversa evenimente care pun probleme de finalizare, iar rezolvarea acestora necesită metodă, răbdare și concentrare, probabil mai mult decât în trecutul apropiat. Mercur e pe teritoriu de putere, iar cu suportul său relaționați cu oameni aflați pe poziții înalte. Planeta mentalului va avea ritmul ciudat al zilelor trecute când era în contact cu Uranus, iar modul de comunicare se va baza pe asta. Mintea ar putea merge spre idei originale foarte ambițioase, îndrăznețe și imprevizibile. Dar va fi important să le evaluați fezabilitatea și să ascultați vocea interioară. Există situații care vor avea rezultate diferite decât acelea pe care le așteptați. Și nu vor depinde de voi. Fiți flexibili!

Fecioara

Relația dintre voi și părinți sau familie este privilegiată. Adevărat că veți fi într-o stare stresată, panicată dar gata să vă confruntați cu orice experiență, nouă sau veche, cu curiozitate și deschidere. Dar acasă vă veți putea reîncărca bateriile.

Traversați efecte de tranzite care permit să priviți lucrurile într-o perspectivă mai largă, să gândiți proiecte noi pe termen lung, să găsiți noi aliați, să vă faceți prieteni noi, dar și să curățați ce nu mai e necesar. Deschideri noi, baze, încredere și securitate vor fi elementele voastre caracteristice. Profitați de asta pentru a aduce în viață schimbările necesare care au fost presante pentru o lungă perioadă de timp. Ceea ce construiți acum în carieră, reprezintă embrionul a ceea ce veți fi mai târziu.

Două astre grele în Pești vă îndeamnă să vă clarificați toate problemele interioare față de relații. Dacă ele-s dificile, vă puteți elibera calea noului început. Ea poate deja înmuguri acum. Efectele acestui interval de tranzit duc la o reorganizare, la o revizuire totală a relațiilor personale și contactelor care influențează viața.

Balanța

Vor exista perspective fără precedent pentru schimbare radicală a vieții, pentru a reuși să vă apropiați cât mai mult de visurile pe care le-ați lăsat neîmplinite în ultimele luni. Cel puțin dacă se referă la acelea care țin de partea afectivă.

Ar trebui să vă petreceți mai mult timp ca să vă îngrijiți, ba chiar să urmăriți tendințele modei. Vă place asta oricum.

Vă recomand să fiți activi, să vă familiarizați, să interacționați cu oamenii care vă plac. Încredeți-vă în intuiție, dar exersați prudența. Există o mare probabilitate ca sentimentele să nu se aprindă cu o nouă cunoștință, ci cu o persoană dintr-un mediu foarte apropiat. Sunteți serioși legat de sentimente și orice roman de iubire începe are perspective bune. Cu toate acestea, puteți avea dorințe și așteptări exagerate, ceea ce poate duce la dezamăgire. Cât rămâneți raționali, va fi bine.

Scorpion

Căutați să vă direcționați eforturile către sarcini clar delimitate și anunțați și pe cei din jur cu ce vă ocupați – atât pe colegi dacă e vorba de sarcinile profesionale, cât și membrii familiei când faceți treburi casnice. E important să vă mențineți concentrarea întrucât poate apărea tendința de a vă cufunda în lumea interioară, de a vă sustrage de la responsabilități și a deveni egoist. E necesar acum să abandonați puțin activitățile în lucru și să plecați pentru a vă ocupa de voi. Soluția corectă ar fi tocmai să vă asumați oficial sarcinile pe care vi le luați pe umeri și apoi, după ce ați dus la bun sfârșit acele lucruri, să vă programați la un masaj sau la diferite proceduri pentru corpul vostru. Vă puteți schimba cu succes aspectul fizic, îmbunătăți garderoba sau pur și simplu să mergeți la un spa. Rețineți ordinea priorităților – în caz contrar, deciziile induc în eroare anumite persoane care vă pot cataloga drept neserioși și să își retragă susținerea pe care au promis-o pentru proiectele voastre.

Săgetător

Exprimarea opiniilor și a părerii este esențială, mai ales că planul profesional este cel care vă solicită să ieșiți la rampă și să vă prezentați concluziile personale. Deși este posibil să înclinați către a bate în retragere, a lucra de acasă chiar, superiorii doresc să asculte de experiența pe care o aveți. Tendința naturală este către izolare, către a cere la rândul vostru sfaturi de la mentorii proprii și a nu vă asuma poziții oficiale acum. Nu neapărat pentru că nu vă bazați pe expertiza profesională, ci pentru că acum nu stați foarte bine la nivelul de încredere în sine. Optați pentru o cale de mijloc, specificați doar anumite observații pertinente, dar nu vă implicați în aplicarea soluțiilor acum. Este o perioadă în care aveți nevoie de momente de responsabilitate pentru casă și de consultare cu părinții. Mai trebuie ceva timp până să puneți la cale planuri de viitor.

La job, dacă banii nu ajung, luați în calcul mai multe variante, chiar și aceea de a începe să căutați un alt job, măcar infomativ.

Capricorn

Doriți să faceți lucrurile să se întâmple, vreți să puneți în mișcare ceea ce până acum erau doar idei, dar începeți să realizați că părerile celor din jur nu corespund cu entuziasmul inițial. Mai amânați puțin concretizarea!

Participați la discuții din care aflați mai multe informații dar atenție căci ele-s cumva prinse din zbor și trebuie să le puneți cap la cap când sunteți sigur. Întocmiți un plan bun și ceilalți se pot alinia opiniilor pe care le aveți.

Starea de spirit vă rămâne una axată pe lucrurile pozitive. Nu vă pierdeți optimismul sau încrederea în proiectul pe care v-ați propus să îl demarați. Puteți fi luat prin surprindere de atitudinea câtorva persoane – de la unii aveți parte de surprize neplăcute dar în contrabalansare de la persoanele de la care nu vă așteptați, veți avea parte de mai multă înțelegere și susținere decât i-ați fi crezut în stare.

Aveți un control bun asupra stărilor emoționale, iar asta devine un adevărat avantaj. Atenție totuși la ziua de 2 iunie! Avertismentul vine de la planul familial față de care vă manifestați cu o oarecare lipsă de interes. Cei de acasă rămân cu senzația că aveți lucruri mai importante decât ei pe care să vă cheltuiți timpul și banii. Iar asta enervează. Chiar dacă nu îi faceți o prioritate, acordați-le un minim de atenție!

Vărsător

Fiți încrezători în intuiție, dar nu vă bazați pe înțelegerea celor din apropierea voastră. Nu inițiați noi discuții și aveți răbdare pentru o armonizare, perioadă de creștere și dezvoltare. Cheile propriului succes le dețineți, deci nu vă bazați foarte mult pe ceilalți. Doar că trebuie făcută ordine în propria curte.

E important să dați copilului siguranța că se poate baza pe ce spuneți și faceți. Fiți corect și precis cu cât timp aveți disponibil de joacă și cu el.

Continuați să creșteți atenția asupra cheltuielilor de plăcere! Distracția costă.

Dacă aveți datorii la banci, căutați instituții autorizate sau cu reputație bună care să vă prezinte cea mai avantajoasă variantă de restituire. La fel, verificați să aveți plătite la zi tot ce înseamnă taxe și impozite sau datorii mai vechi de care ați uitat sau le-ați neglijat. Vă puteți trezi cu penalităţi mult sporite.

Pești

În familie, viața afectivă și înțelegerea devin importante. Arătați-vă sentimentele, ce vă deranjează, de ce sunteți supărați. Faceți-o fără patimă și fără patos! Veți crea astfel un mediu emoțional confortabil, în care dialogurile pot lămuri probleme. Apoi, bucurați-vă de momentele minunate și viața de familie când se vor stabiliza toate!

Planificați-vă călătorii în apropiere, poate la rude, sau de relaxare în natură. Măcar mici excursii la țară, care nu-s costisitoare.

Acelora care au copii le sugerez să petreacă timp mai mult cu ei și să le afle doleanțele și nevoile. Dacă aceștia sunt adolescenți, vă sfătuiesc să le verificați anturajul pe 1 și 2 iunie.

Medical, există o tendință spre îngrașare sau slăbire excesivă, ori alte probleme digestive. Bine-ar fi să țineți dietă și să lăsați excesele alimentare mult în urmă!

Categorii: DiverseȘtirile zilei