X

Horoscop 4 august 2024

Horoscop 4 august 2024

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru unii nativi. Leii înţeleg totul la un nivel foarte profund şi sunt foarte intuitivi, iar nativii Fecioară  sunt receptivi la nevoile şi emoţiile celor din jur, dar se feresc să-şi exprime sentimentele, potrivit stiripesurse.

Horoscop 4 august 2024 Berbec

Pe Berbeci îi interesează foarte mult statutul social  astăzi. Vreţi să primiţi validare din partea celor din jur, dar nu vă aşteptaţi să fiţi şi înţeleşi!

Horoscop 4 august 2024 Taur

Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

Nativii Taur se pot simţi dezamăgiţi de unele vorbe la adresa lor. Ignoraţi totul şi aveţi mai multă încredere în voi!

Horoscop 4 august 2024 Gemeni

Pentru Gemeni, este o perioadă cu multe transformări. Acestea pot fi bune în anumite circumstanţe, dar este bine să fiţi atenţi cum vă gestionaţi veniturile.

Horoscop 4 august 2024 Rac

Racii au oportunitatea să-şi reevalueze deciziile. Faceţi bine dacă nu vă grăbiţi şi vă ascultaţi mai mult intuiţia.

Horoscop 4 august 2024 Leu

Leii înţeleg totul la un nivel foarte profund şi sunt foarte intuitivi. În acelaşi timp, puteţi  întâmpina obstacole în zona călătoriilor.

Horoscop 4 august 2024 Fecioară

Nativii Fecioară  sunt receptivi la nevoile şi emoţiile celor din jur, dar se feresc să-şi exprime sentimentele. Se poate să fiţi mult prea sensibili astăzi.

Horoscop 4 august 2024 Balanţă

Nativii Balanţă au parte de trăiri emoţionale profunde. În plus, vă desfăşuraţi foarte bine activitatea şi sunteţi văzuţi cu ochi buni de ceilalţi.

Horoscop 4 august 2024 Scorpion

Pentru Scorpioni, este o zi plină de relaxare şi voie bună! Vă petreceţi timpul cu cei dragi şi este  posibil să întâlniţi o persoană nouă.

Horoscop 4 august 2024 Săgetător

Nativii Săgetător au parte de stabilitate pe plan familial. Sunteţi atenţi la nevoile celor din casă şi veţi prioritiza familia şi rudele.

Horoscop 4 august 2024 Capricorn

Capricornii au o idee de investiţie cu care cei din jur este posibil să nu fie de acord. Vă doriţi foarte mult să aveţi succes şi vă impuneţi alegerea.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Horoscop 4 august 2024 Vărsător

Vărsătorii au curaj şi energie, dar pot fi acuzaţi de imaturitate, mai ales în zona relaţiilor. Fiţi mai atenţi la ceilalţi!

Horoscop 4 august 2024 Peşti

Nativii Peşti muncesc foarte mult pentru familie şi casă, motiv pentru care vor avea nevoie de momente în care să fie lăsaţi în pace, să-şi încarce bateriile.

 

Tags: horoscop
Diverse