Horoscopul zilei de 12 august 2023. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Publicat:

Se anunţă o zi plină din punct de vedere sentimental. Unii nativi trebuie să fie atenţi şi la partea financiară.

Berbec


Berbecii ar trebui să fie mai hotărați în fața persoanei iubite și să-și exprime sentimentele. Sunteți mai romantici și puteți fi atrași de artă și poezie.

Taur

Azi, discuția cu o femeie poate fi extrem de interesantă pentru nativii Taur. Sfaturile pe care le veți primi vă vor ajuta mai mult ca sigur.

Gemeni

Gemenii ar fi bine să aibă grijă cu cine stau de vorbă. Sunteți idealiști și aveți convingeri puternice pe care nu le poate schimba nimeni.

Rac

Racii sunt extrem de prudenți. Nu lăsați să vă scape nimic. Vă este cumva teamă să faceți planuri pentru o călătorie.

Leu

Leii ar trebui să fie mai atenți cu banii. E nevoie să rectificați ceva privind anumite acte pe care urmează să le semnați.

Fecioară

Pentru Fecioare este o zi dedicată planurilor de viitor. Veți reuși să-i surprindeți pe cei din jur, într-un mod plăcut. Planificați o călătorie în afara țării pentru o perioadă mai lungă.

Balanţă

Balanțele sunt energice și bine dispuse. E posibil să moșteniți ceva valoros azi. Banii sunt bineveniți, mai ales dacă aveți parte de cheltuieli mari azi.

Scorpion

Sănătatea este prioritatea numărul unu pentru Scorpioni. Nu ar strica să vă faceți câteva analize medicale pentru că sunteți vulnerabili în ceea ce privește imunitatea.

Săgetător

Nativii Săgetător visează cu ochii deschiși. Ar fi bine să coborâți cu picioarele pe pământ și să abordați rațional anumite situații în relația de cuplu.

Capricorn

Capricornii încep ziua bine dispuși. Seara veți primi o invitație la o petrecere, unde cineva vă va atrage atenția. Este posibil să fie începutul unei frumoase povesti de dragoste.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să își seteze prioritățile. Cei din jur s-ar putea să vă solicite ajutorul și să ceară prea mult de la voi. Fiți fermi și acționați cu înțelepciune.

Peşti

Peștii sunt susținuți la capitolul amoros. Poate o veche iubire sau o persoană pe care abia aţi cunoscut-o, vă face inima să bată mai tare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Atenție! Se modifică orarul de circulație al autobuzelor în suburbii

Atenție! Se modifică orarul de circulație al autobuzelor în suburbii Au survenit schimbări în orarul de circulație al unor rute de autobuz în suburbiile municipiului...

Mascații au descins la vama Leușeni

Mascații au descins la vama Leușeni Percheziții la vama Leușeni. Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins într-un dosar de corupție. Citește și: Ploaia de...

Ploaia de aseară a făcut prăpăd pe unele drumuri naționale

Ploaia de aseară a făcut prăpăd pe unele drumuri naționale Ploaia de aseară și vântul puternic au făcut prăpăd pe unele drumuri naționale. Citește și:...

Atenție! Mâine nu se va circula pe câteva benzi de pe Calea Ieșilor

Atenție! Mâine nu se va circula pe câteva benzi de pe Calea Ieșilor Atenție, șoferi! Mâine, 19 iulie, între orele 00.00 și 17.00 va fi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.