Horror! O femeie a fost ÎNGHIŢITĂ de un piton uriaş

Publicat:

O femeie a fost ÎNGHIŢITĂ de un piton uriaş

Rămăşiţele unei femei dispărute au fost găsite în stomacul unui piton, care o înghiţise în întregime, a anunţat miercuri poliţia din provincia indoneziană Sulawesi de Sud (centru), informează AFP, potrivit stiripesurse.ro.

Femeia în vârstă de 36 de ani dispăruse după ce plecase de acasă marţi dimineaţă pentru a cumpăra medicamente pentru copilul ei bolnav, a indicat poliţia. Rudele ei, îngrijorate, au plecat în căutarea ei.


Citeşte şi: NATO va trimite un emisar special permanent în Ucraina – Stiripesurse.md

Soţul ei a descoperit pantofii şi pantalonii femeii pe sol la circa 500 de metri de casa lor din satul Siteba.

O femeie a fost ÎNGHIŢITĂ de un piton uriaş

“La scurt timp, a observat un şarpe, la circa zece metri de drum. Şarpele era încă viu”, a declarat pentru AFP şeful poliţiei locale, Idul, care, ca mulţi indonezieni, are un singur nume.

Soţul a devenit suspicios după ce a observat burta “foarte mare” a pitonului, a adăugat Iyang, un responsabil al satului. El a chemat atunci sătenii pentru a-l ajuta să deschidă stomacul şarpelui, descoperind corpul femeii.

Deşi astfel de incidente sunt extrem de rare, mai multe persoane au murit în Indonezia în ultimii ani după ce au fost înghiţite de pitoni.

O femeie a fost ÎNGHIŢITĂ de un piton uriaş

La începutul lunii iunie, rămăşiţele unei femei de 45 de ani au fost găsite în stomacul unui piton reticulat, de aproximativ cinci metri lungime. Incidentul a avut loc în aceeaşi provincie Sulawesi de Sud, dar într-un sat diferit.

Anul trecut, locuitorii districtului Tinanggea, din sud-estul insulei Sulawesi, au ucis un piton de opt metri, descoperit în timp ce strangula şi înghiţea un fermier.

În 2018, rămăşiţele unei femei de 54 de ani au fost găsite în interiorul unui piton de şapte metri în comuna Muna, din sud-estul aceleaşi regiuni. Cu un an înainte, un agricultor din vestul Sulawesi a fost devorat de un piton de patru metri într-o plantaţie de ulei de palmier.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Filmul horror ‘Exorcism: Mântuirea’, cu Russell Crowe în rolul principal, din 5 iulie în cinematografe

Filmul horror 'Exorcism: Mântuirea', cu Russell Crowe în rolul principal, din 5 iulie în cinematografe Filmul horror „Exorcism: Mântuirea”, cu Russell Crowe în rolul principal,...

Sean ‘Diddy’ Combs se confruntă cu un nou caz de agresiune sexuală

Sean 'Diddy' Combs se confruntă cu un nou caz de agresiune sexuală Celebrul rapper Sean "Diddy" Combs se confruntă cu un alt caz de agresiune...

VIDEO – Rusia își arată forța nucleară, în plin scandal al negocierilor cu Ucraina

VIDEO - Rusia își arată forța nucleară, în plin scandal al negocierilor cu Ucraina Ministerul rus al Apărării a anunţat vineri că desfăşoară exerciţii care...

Premierul Dorin Recean, la întrevederea cu ministra de Externe a României, Luminița Odobescu: „Continuăm să realizăm proiecte care aduc beneficii pentru cetățenii noștri”

Premierul Dorin Recean, la întrevederea cu ministra de Externe a României, Luminița Odobescu: „Continuăm să realizăm proiecte care aduc beneficii pentru cetățenii noștri” Prim-ministrul Dorin...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.