Hoţii de cupru au dat peste cap traficul feroviar în Bochum

Publicat:

Hoţii de cabluri de cupru au bulversat cel puţin până marţi circulaţia trenurilor spre gara centrală din Bochum, în vestul Germaniei, relatează luni dpa potrivit agerpres.

Incidentul a determinat numeroase întârzieri şi anulări de curse în întregul oraş, a declarat la Berlin un purtător de cuvânt al Deutsche Bahn.


Citeşte şi: Americanii ‘s-au prins’: ‘Este foarte improbabil ca Rusia să-şi folosească armele nucleare!’ – Black News

“Nu funcţionează nimic acolo”, a spus acesta.

Se crede că hoţii au retezat linii de fibră optică, în încercarea de a extrage cuprul din cabluri într-o gară situată în apropiere, în cartierul Ehrenfeld.

Trenurile pe distanţe lungi au fost nevoite să ocolească oraşul Bochum, aflat în regiunea dens populată Ruhr, şi au fost puse temporar în circulaţie autobuze pentru a-i transporta pe călători în oraşele învecinate Essen şi Dortmund.

Citeşte şi: Medvedev cere asasinarea lui Volodimir Zelenski – Black News

Se aşteaptă ca traficul feroviar să fie întrerupt cel puţin până marţi, astfel că va fi afectat şi traficul din orele de vârf de marţi dimineaţa, a menţionat un purtător de cuvânt al căilor ferate.

Este pentru a doua oară în decurs de o săptămână când hoţii de cabluri întrerup traficul în oraş. Un incident similar petrecut marţi a blocat în mod similar accesul către gara centrală din Bochum, determinând anularea a sute de curse feroviare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

UE va impune tarife pentru produsele achiziționate de la Temu, Shein și AliExpress

UE va impune tarife pentru produsele achiziționate de la Temu, Shein și AliExpress Comisia Europeană este pe punctul de a pune în aplicare tarife pentru...

IGSU: O echipă de pompieri se pregătește de deplasare în Grecia

IGSU: O echipă de pompieri se pregătește de deplasare în Grecia Echipa pompierilor de combatere terestră a incendiilor forestiere din cadrul IGSU al MAI se...

Moscova își dorește victoria lui Trump în SUA. Analiza presei din Rusia despre plusurile și minusurile acestei variante

Moscova își dorește victoria lui Trump în SUA. Analiza presei din Rusia despre plusurile și minusurile acestei variante Conducerea Rusiei urmărește campania prezidențială din SUA...

La summitul OCS de la Shanghai, Putin şi-a reiterat planul de pace în Ucraina, sinonim cu ‘capitulare’ Kievului

La summitul OCS de la Shanghai, Putin şi-a reiterat planul de pace în Ucraina, sinonim cu 'capitulare' Kievului Rusia este gata să ia în considerare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.