X

Igor Dodon nu vede cu ochi buni ‘cosmetizarea’ Guvernului Recean: ‘Nimic nu-i mai poate salva!’

„Reparație cosmetică” din Guvernul Recean nu-l va salva nici pe premier și nici pe Maia Sandu. „Titanicul” PAS se scufundă inevitabil, iar încercările de a ascunde acest fapt cu demisii, care ar fi trebuit să se întâmple demult, sunt sortite eșecului”. Reacția aparține fostului președinte, Igor Dodon, după ce trei miniștri au demisionat, scrie Unimedia

Ana Revenco, ministra Afacerilor Interne, Lilia Dabija, ministra Infrastructurii, și Anatolie Topală, ministrul Educației, părăsesc componența Guvernului. Cei trei miniștri și-au înaintat demisiile, iar demersurile pentru eliberarea lor din funcții vor fi transmise președintei Maia Sandu.
Citeşte şi: EXCLUSIV. Va colabora Vlad Filat cu Diana Șoșoacă pentru proiectul Unirii Moldovei cu România?
Ana Revenco, a venit cu un mesaj, după ce și-a dat demisia. „Onorată să servesc Patria oriunde m-aș afla!”, a declarat Ana Revenco.
Și Lilia Dabija, a venit cu o reacție, după ce a plecat din funcție. „Nu știu dacă există sufciente cuvinte ca să-mi exprim gratitudinea față de echipa mea, cu care am muncit zi de zi ca să aducem Europa, aici, la noi acasă. Și nu, nu exagerez: am depus efortul ca în toate domeniile noastre de activitate să facem progrese”, a menționat Dabija.
Citeşte şi: Ce țări NATO ar sări primele în ajutorul României în cazul unui atac – Stiripesurse.md
Tags: guvernigor dodon
Categorii: Politică