X

Igor Dodon: Următorul prim-ministru va pregăti un raport, care va ajunge la Procuratură despre „unde e miliardul” donat de parteneri

Igor Dodon: Următorul prim-ministru va pregăti un raport, care va ajunge la Procuratură despre „unde e miliardul” donat de parteneri

Președintele Partidului Socialiștilor susține că partenerii externi au donat Republicii Moldova, în ultimii doi ani, când la guvernare se află PAS, 1,3 miliarde de euro. „Unde este miliardul? Unde sunt acești bani?”, se întreabă Igor Dodon, scrie unimedia.info.

Foto: UNIMEDIA

„Pentru ce vor fi folosiți cei 300 de milioane de euro promiși recent? Cum vor fi utilizați? Vor fi reflectați în raportul promis de Recean despre activitatea sa? Poate va publica acest raport când va pleca din funcție?

Citește și: Doi ani pentru construcţia ansamblului de poduri peste Prut, la Ungheni. Contractul a fost semnat

Cu certitudine, acest raport va trebui să fie prezentat de noul prim-ministru, care nu va fi din PAS. După primele 100 de zile de mandat, va trebui să prezinte în Parlament un raport detaliat despre ce s-a făcut în cei 4 ani de guvernare ai Maiei Sandu. Și imediat să transmită acest raport Procuraturii Generale și CNA. Și acest lucru va fi făcut”, a declarat Igor Dodon la Puterea a Patra de la N4.

Liderul liberal-democrat, Vlad Filat a făcut o retrospectivă a edițiilor Platformei de Sprijin pentru Moldova, la care donatorii au anunțat că vor oferi țării noastre peste un miliard de euro, pentru întărirea rezilienței economice, energetice și de securitate. În pragul unei noi reuniuni, care a avut loc la Chișinău cu doar 3 zile înainte de a începe oficial campania electorală pentru prezidențiale, fostul prim-ministru o întreba pe șefa statului – „Maia, unde-s banii?!”.

 

Tags: igor dodonprim-ministruraport
Social